Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632415 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ти ќе блокираш ама он ќе те изеде..;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Vcera brat mi ja parkiral kolata pokraj gradinka za da ja zeme malata od skolo.
Koga se vratil, stakloto od vratata skrseno i tasnata ja nema.
Vnatre imal samo sluzbeni ali bitni dokumenti..
Tasnata ja zele bidejki mislele deka e vo nea ima lap top bidejki izgleda kako tasna za laptop.

Sto da kazam..sred bel den vo 17h, pred detska gradinka.
Podobro da ne doznaam koj e.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Na kalibrata, taka?

Podobro da ne go doznaesh, ke si donesesh belja na glavata ...

Отсутен Stratro

• Легенда
Na kalibrata, taka?

Podobro da ne go doznaesh, ke si donesesh belja na glavata ...

Ne,ne..na negovoto Klio.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Абе затоа не оставам никогаш нешто кое може да ги заинтересира лоповите. Секогаш тргам мобилен, наочари, торби... како што дојде време и 20 денари да имаш у кола оставено ќе ти ја обијат..

Отсутен Tommy

• Легенда
Gledam kolata da mi bide pred ochi, makar i parking platil koga sedam nekade ...

Отсутен Stratro

• Легенда
5 minuti bea vo prasanje.
Porano poretko se slucuvaa vakvi raboti bidejki (se sekavam) na sekoja ulica setase po eden lokalen "milicaec" koj site go poznavavme.

Denes gi gleas samo koga pominuva nekoj domasen ili stranski politicki kurton ili koga treba da ti repnat kazna.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па тоа е, милицајците сега се во кафана, мора и таму да се постави некој ред нели (ред кашкавал, ред сланина). Видов колку ни ја бива полицијава кога другар (алфа по професија) ги викна џандариве да му помогнат ради тоа што ни ја посоли шофершајбната со камења еден возач на камион, а овие гледаа да се откачат само и нивното доаѓање не беше од никаква корист. Штом на нивни колега нејќат да му помогнат, што остана за нас...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Ух, баш ми е криво. Баш затоа не оставам ништо да се гледа..

Мада, на другарка и скршија заден лептир за да отворат задна врата и да проверат што има у багажник.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
И јас гледам да не оставам ништо ачик, ама некогаш ми се дешава, баш ко` што кажа стратро, на 3-4 минути да излезам од кола.... фак. Мене ако ми го соберат ранецов, може комотно отказ од работа да дадам...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
еве ви новитет за кражби... вчера слушнав...

во перална за коли, кај мзт пералните.

тип ја остава колата (бмв некое) на перење. клучевите ги дава на некој од ромчињата и си иде. они му викаат за 1,5 саат ке биде готова. доаѓа типот уште пред да ја доизбришат колата, влага во натре во куѓарката, вика дека му се брза, плаќа 150 за перење, на газдата му дава уште 100 денари бакшиш, искача надвор на 7 роми-вработени им дава по 100 денари демек задоволен од перењето, пали колата и си оди. ромиве среќни и задоволни до бесвест по 100-че бакшиш одамна не виделе. се до тука е ок нели? е арно ама после еден саат доаѓа друг тип и си ја бара колата да си ја земе... вистинскиот газда. никад више не ја нашле колата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
ова истото пред неколку години се има случено кај кисел или таа до него што беше перална, само тогаш мислам дека беше ленд или рејнџ ровер.
« Последно менување: 17 Мај 2012, 14:50:58 pm zvonkog »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Поштена превара.

Отсутен Tommy

• Легенда
И јас гледам да не оставам ништо ачик, ама некогаш ми се дешава, баш ко` што кажа стратро, на 3-4 минути да излезам од кола.... фак. Мене ако ми го соберат ранецов, може комотно отказ од работа да дадам...

Ne se sekiraj Simo, look at the bright side of life ...  ;D

Ima da bidesh najagilniot i NAJseprisuten mod na forumov, a zdravje ako ti ukradat ushte eden ranec, mozhe i Ziro da go stignesh ...  :D :D :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
abe ovaa finta so peralnava e poznata pred 15 godini imase takvi desavki.

Kolata za 24 saata e vo delovi i restoto stanuva staro zelezo. Lele kolku e stara fintata.