Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900374 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Ееее, на времето кога идевме во ситни саати на одмор им се чудевме на Грците што обележуваат улици во ниедно време. Ама така требало.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па нашиве си работат у сред гужва, да ги видат сите дека работат, дека се прави нешто.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Абе која мајка роди таков ретард денес што реши да фарба улици во 12 саат во центар на град?
Абе каде се новинариве сега да снимат што се случува низ градов бе па да отидат кај тој мочан куро-началник. Крвта да им ја **** кретени ретардирани.
A се мие ли улица во 11-12 навечер!? Да ти е лом колата СЕКОЈ ДЕН летно време? Дали имаат мозок уопште или само резонантна кутија им е тоа на рамената!? Пусто името да им остане. МИЈ ВО 4 кога нема никој!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Стока.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Стока!

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
aj so srekja sega lizganje niz grad ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ме нервира кога некој ми се лепи позади, бесно реагира, свири и блиндира а кога ќе стиснам гас се губи од ретровизор.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ме нервираат Тамчиња од на хитлер времето по темна ноќ, валкани и без никакви светла, а со нови таблици! Така е кога секое ќоше има станица за преглед.
Денес попладне, Буба со штипски таблици си кулира 27км/х по илинденска по лева лента нормално, и гуска со ауди што не знае каде и е рикверцот а каде прва, и поради неа три пати застануваш на црвено. Вообичаеното не-давање жмигавец да не го заборавам, мора да гаташ на гравчиња, како ЕВН да му ги наплаќа се користат.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Ме нервира кога некој ми се лепи позади, бесно реагира, свири и блиндира а кога ќе стиснам гас се губи од ретровизор.
Ја го пуштам да ми дојде до предна врата и после гас...
Не е баш соодветна реакција и планирам да го сменам тој начин на справување со идиоти ама тешко ми оди, идиоти си се идиоти...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213

a sto praime ako blendira nekoj vakov ;D

Отсутен TSI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 202
Културно му даваш десен жмигавец и се тргаш на страна (очи нека вади) ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

А после може да те стигне и да ти влепи казна :D Е попедерски нема! ;) Додуша не блендираа и не свират, ама се лепат тие со цивилните престретачи (btw, нешто ги нема у задње време, изглеа им цркна опремата) :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не викај два пати ;D Вчера и денес го видов роверот како круза и лепи казни. Вчера на партизанска, денес во автокоманда. Изгледа им снемало пари во буџетот па решиле да се повозат, бидејќи одамна ги немав видено :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
..... Мамата........

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
На роверот му беше мењачот отиден... 2000 евра коштал нов.. Мислам дека им се исплатело :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

a sto praime ako blendira nekoj vakov ;D

Јака муда, ја знам и да блокирам. Нема предаје ;D