Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632649 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Zatoa sinko poleka vozi i koci pred sekoja dupka :)

Da ne bide ona Bugarskoto - Tazi dupka ne e dupka :) ami krater :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Само така,кроце кроце покроце.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Poleka poleka - vo Kongo vikaat malembe malembe :) ili na Swahili pole pole..

I sve poleka kroce i posle ni guma ni bandaz ni prednica ke ti strada. Taman ke si e

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
ако е за така боље со коњ или магаре да се иде на пат:)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
I poikonomicno e :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Во гарсоњерата во охрид со магаре ќе си одиш,ако сакаш на 15 јули да идеш таму,на 7 јуни да тргнеш ќе стигнеш со магаренцето,освен ако не те собере некој шлепер.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Ha ha ha ha Garsonjerata se gradi, cekam da ja izgradat i da porasne USD/EUR taman ke stigneme do togas so magarenceto vo Ohrida grada

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Во гарсоњерата во охрид со магаре ќе си одиш,ако сакаш на 15 јули да идеш таму,на 7 јуни да тргнеш ќе стигнеш со магаренцето,освен ако не те собере некој шлепер.

Ne mozhe da go sobere shleper, po novive propisi, mora da ima reflektivno eleche ...
Edno za nego, a pozadi na magareto na opash, obavezno crveno krpche, i trokut ...

Me izvadi od pamet eden chika na tochak, bash onie dzandarskive pred Kichevo, vikam, dzandari, koj pak ke se rasprava ...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ме изнервира патот Маврово - Гостивар кој го патував 2 часа и 12 минути.
Среќа со такси бев, да бев со кола и еден резервоар гориво ќе истрошев.

Ме изнервираа и камиказите кои се обидуваа да напредуваат во колоната возејќи на спротивните ленти, и под пуна гас. Имаше и паметни камикази кои полека возеа, да можат да закочат и да се вратат назад во колона ако наиде нешто од спротива.

Нареден 1-ви мај или дома во двор ќе го „славам“, или ќе се враќам од дестинацијата доцна навечер.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
или рано сабајле,ако може да се преспие:)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
Ме изнервира патот Маврово - Гостивар кој го патував 2 часа и 12 минути.
Среќа со такси бев, да бев со кола и еден резервоар гориво ќе истрошев.

Ме изнервираа и камиказите кои се обидуваа да напредуваат во колоната возејќи на спротивните ленти, и под пуна гас. Имаше и паметни камикази кои полека возеа, да можат да закочат и да се вратат назад во колона ако наиде нешто од спротива.

Нареден 1-ви мај или дома во двор ќе го „славам“, или ќе се враќам од дестинацијата доцна навечер.
+1000
И ние го јадовме машки тој пат вчера. 2 саати од маврово до Тетово, после се растерети. Ужас. Чекав и сакав некој од тие камиказите, да се здрви добро. Па после поштено сеир да се фаќа.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Голем % од возачите биле под дејство на алкохол. Тогаш се раѓаат најхрабрите возачи ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Голем % од возачите биле под дејство на алкохол. Тогаш се раѓаат најхрабрите возачи ;D
И често не живеат долго :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Често не живеат долго ама селекцијава нешто слабо ги решава... многу ги има.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Сум се возел во возило кое со доволно KS и убава прегледност на спротивна лента поминало преку 30-40 возила во колона...