Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913714 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Ја еднаш реков, ако сакаш 100 да возиш, биди курнас и не застанувај на пешачките семафори. Казната ти е иста, барем 3 месеци без дозвола и 300е посув новчаник, и за 100-ка во град, и за поминување на црвено.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Eve denes stoev na pesacki na jna, bez ziv pesak.
Na ilindenska redovno na tie za peskovci kaj Abc se stoi bez ziv pesak...

P.s. Nemozes da vozis 100 navecer tuku 140...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Јас на тие кај АБЦ сум стоел 2-3 пати само, кога излагам од споредна улица или сум возел побрзо/поспоро. Во другите 126 поминувања, зелено било.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе 3 пати се добри 4 тиот ќе дојдат џанари ќе ги исклучат за делегација и ќе ги заебат.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Тоа е проблем, не е проблем што се таму ставени :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
не баш денес, за 14 месецов во иста дупка си ги дупнав двете гуми и тоа од страна... новите ги платив 118 еу една... инаку зедов 4 нови, дека ми беа предна и задна дупнати, ама не да беа дупнати, како да имало крокодил в дупка, изгледа на ќош беа фатени двете (ќош од дупката) едната од надворешна, другата од внатрешна страна

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Застани, викни полиција и ќе си ги бараш парите после ;)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
И следниот пат: пумпај гуми ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Абе Симо не е стално до гумите и до тоа колку се напумпани.Денес два пати бев до Ресен,па од 35км,само 2-3км патот е без дупки,другите 30-тина,нема кај да бегаш,дупки во кои колата цела ја собира.Гума не остана здрава.Сите криви,м****а нивна
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Колку и да избегнуваш кратери на тој пат, гарантирано едното тркало пропаѓа...Ко во бунар да си влегол
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Вчера скинав гума во дупка, дали некој знае каква е процедурата за да си барам наплата? Знам дека сега е касно меѓутоа за следниот пат нема шанси да оставам така да помине.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Абе Симо не е стално до гумите и до тоа колку се напумпани.Денес два пати бев до Ресен,па од 35км,само 2-3км патот е без дупки,другите 30-тина,нема кај да бегаш,дупки во кои колата цела ја собира.Гума не остана здрава.Сите криви,м****а нивна
Точно, ама со 0.2 бари покачен притисок го намалуваш ризиокт. Инаку се согласувам со се` што е кажано претходно. И јас патам од слични болки, мада не ми се десило гума да скинам до сега (пупупу), ама бандаши сум исправал често, подвозје сум јебел често итн..

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Доколку си го цените возилото не си барајте оправдување, барајте паркинг.

Куоре претеруваш мислам малце. :)

Па не е се бело и црно, да е до мене јас никад нема да се качам на тротоар со кола, секогаш сум избегнувал. Сега пример на Партизанска кај Комерцијална банка, само од банкомат требаше пари да извадам. Ја сотавам доле на улица со 4 жмигавци, од таму мји се пушта џандар и едвај го намолив да не ми пише казнени. Ме натера да ја качам на тротоар, од таму додека седам на банкомат поминува еден и шутира по кола, не да направи штета туку доволно колку да покаже револт. Па го пратив кај џандарот да се расправаат.

Не зборам јас за краткотрајно паркирање од 5 - 10 па и 30 минути, па плус 4 жмигавци. Ја ти зборам за луѓе кој живееат во зградетина која има огромен паркинг а колите ги оставаат на тротоар на главна улица. И не се работи за тротоар каков што го имаш ти пред зграда, тротоарот овде е максимум 2 метра. Наредени се коли во должина од 100 метра и тој простор мора да го идеш по улица.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Вчера скинав гума во дупка, дали некој знае каква е процедурата за да си барам наплата? Знам дека сега е касно меѓутоа за следниот пат нема шанси да оставам така да помине.

Samo znam deka na lice mesto se vika policija pravat zapisnik i posle vrski neli :)
Znaci ova ti vazi za se,sahta bez kapak,dupka,kamen itn.

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Последно менување: 05 Мај 2012, 00:46:05 am zippo »