Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
дождот
како ги препознаваш овие?
Незнам ама мене многу ме нервира некој што чека на семафор со убацена брзина.
Цитат: Simo - Carrier166 на 06 Април 2012, 14:20:23 pmкако ги препознаваш овие?Тргнуваат пола метар па застануваат, па пак по 5 секунди истото.
Цитат: Skywalker на 06 Април 2012, 14:24:40 pmЦитат: Simo - Carrier166 на 06 Април 2012, 14:20:23 pmкако ги препознаваш овие?Тргнуваат пола метар па застануваат, па пак по 5 секунди истото. Ова го имам приметено кај жени посебно, застанува 10м од колата пред нејзе,, и дур да се упали зелено на 6 пати се поместува по 1.5 метар, дур не дојде на нормално растојание....
Едоставо ме нервира, тоест ме вади од кожа без некаква посебна причина Башка што ја јаде ламелата безпотребно
Цитат: Prcot на 06 Април 2012, 14:35:20 pmЕдоставо ме нервира, тоест ме вади од кожа без некаква посебна причина Башка што ја јаде ламелата безпотребноЗошто би ја јадело ламелата? Кога држиш притиснато квачило на пример?Мене повеќе ме нервира кога ке се запали зелено па морам 15 секунди да ги чекам додека да убацат у брзина и ги фатило пак црвено...Килави...