Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294338 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Мене фино лепо ми пишува на казната:

сум ја пречекорил дозволената брзина од 60КМЧ, за сто и кусур кмч.

Не туку ширете непоткрепени информации, ќе ве замолам. Посебно не вакви кои се од круцијално значење за автомобилизмот.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
И мене у школо ми рекоа дека е 60, ама па ја основно учев у бивша југославија...Јебем ли га, можда се сменило нешто од тогаш...Сва среќа азбукава уште тера, не е сменета, али како почнале....
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Дени кажи убо, какви 50, 60 км/ч.
Како беше 79,89 км/ч со казнени поени :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
89,6.

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4290
Најверојатно т.е. сигурно ќе има уште семафори на партизанска и тоа пред универзална и пред градежен. Можно е да има и уште некој надолу кон центар.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
И треба...Што повеќе семафори, тоа повеќе пари за фирмата која го добила тендерот за изработка и монтажа...Не бидете деца..Аман...
Сеа и по маалски улички ке ги монтираат...Па и на стаза...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Брзината во Скопје Е 60КМ/Ч. Лани платив глоба од 45е, затоа што возев со брзина од 83км/ч, по булеварот од партизанска кон илинденска, помеѓу станицата за атест и МИДА салонот. Да беше 50КМ/Ч, возачката ќе ми беше одземена.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Најверојатно т.е. сигурно ќе има уште семафори на партизанска и тоа пред универзална и пред градежен. Можно е да има и уште некој надолу кон центар.

Влае- Центар 30 мин со кола... со бус да не кажувам ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Жена со Пунто се разминува на улица како да вози некој екстра габаритен товар.Комотно можеше да се разминат два камиони,а таа застанува и мери пола саат дали ја собира да помини...
« Последно менување: 06 Април 2012, 00:06:42 am MecheTo »
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Ridzo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 66
дождот :(
Девојка може бити са села, али ауто само из Немачке

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
@MecheTo
Лошо и влијаат временските услови....

Иначе денес ме изнервира една инструкторка од АМСМ што му дозволи на дечкото на сред раскрсница да се убаци у моја лента, а јас шалтам више 3-та и натепувам 50 км/ч а он се мкне со 30 км/ч и ми влага у лента...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Не беше денес тоа па да и сметаат временските услови односно дождот...Пред 2-3 дена беше,сега ми текна ;D

п.с инаку на дожд ништо не гледам,слеп ко крт сум ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Не беше денес тоа па да и сметаат временските услови односно дождот...Пред 2-3 дена беше,сега ми текна ;D

п.с инаку на дожд ништо не гледам,слеп ко крт сум ;D

Посебно навечер  :D... многу е лошо ...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
А да си турите брисачи ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер