Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3287617 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Leleee ne pak. Dobro ne razbiram protestive se za da nerviraat site so se vrakaat od rabota ili sho?

Site od 16 do 17 protestiraat

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
За тие што работат да го јадат заради тие што не работат :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Leleee ne pak. Dobro ne razbiram protestive se za da nerviraat site so se vrakaat od rabota ili sho?

Site od 16 do 17 protestiraat

На страна причините за протестирање, целта на протестот е да се стави во фокус на јавноста проблемот со кој се соочува одредената група незадоволни граѓани. Потоа јавноста да ја притисне државата во делување и решавање на проблеми.

Во државава, најдобар начин да се направи тоа е да се протестира во пик на гужвите, бидејќи додека стоиш и се нервираш во сообраќај, ќе почнеш да пцуеш протестирачи зошто знаеш дека гужвата е ради протест. Ќе отвориш Тајм.мк и ќе видиш кој протестира, и ќе сфатиш зошто се незадоволни граѓаните.

Барем јас така сум се информирал. ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Протести постигнуваат нешто само ако се како француските, инаку само ги замараат сите.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
I grckite.... burn madafaka, sve palat  :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Цитат
Утре и задутре (27 и 28 април) во централно подрачје на Скопје ќе бидат преземени мерки за посебен сообраќаен режим од страна на Министерството за внатрешни работи поради официјална посета на нашата држава од страна на претседателот на Големото национално собрание на Република Турција, Мустафа Шентон.

Од тие причини од СВР Скопје упатија апел до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите што ќе ги даваат униформираните полициски службеници.

;D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Сардисани од сите страни :D

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Барем да најавуваа и во колку часот, да ги мочам.

Баш утре треба до МВР/СМРТ да одам,
тибам надежта, отиде...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Mikius

• Легенда
Демократија

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
face-lift go pravelee :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Демократија

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Кај станицата ова, првата угорница?
Да им слезам да им објаснам нешто малку...

Секој втор или трет е кретен, од болница па нагоре, у пичку...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Mikius

• Легенда
Навистина не е јасно што им се врти низ паметот што не вклучуваат жмигавец, поготово на семафори со помошно зелено за право.
Штедат сијалички, потрошувачката ќе им се зголеми, џомби ли се, махери ли се, како испод ниво им е да дадат жмигавец за лево?

Си вози лагано пред мене и застанува на семафорот кај Бардовци без жмигавец и помислив дека не го видел помошното зелено за право пошто од скоро го поставија семафорот. Му свирнав кратко и му гестикулирав дека може да пичи, тој ми гестикулира као шо ми свириш, ќе вртам лево.
Му гестикулирам, па пушти жмигавец мајку му. Не бре, од инат воопшто не го вклучи ни кога тргна да врти влево.

Му пуштив клетва да му рикне електрична инсталација :D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Јас одамна се помирив со таквите копита што не користат жмигавци. Особено у Велес тие копита возат бмв купено од тате и софрата за полагање исто така.
До душа, кога ке видиш поубаво, почнувајќи од тие што се инструктори, па се до другите копита мафеаши, не можеш ни да очекуваш да користат...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Навистина не е јасно што им се врти низ паметот што не вклучуваат жмигавец, поготово на семафори со помошно зелено за право.
Штедат сијалички, потрошувачката ќе им се зголеми, џомби ли се, махери ли се, како испод ниво им е да дадат жмигавец за лево?

Си вози лагано пред мене и застанува на семафорот кај Бардовци без жмигавец и помислив дека не го видел помошното зелено за право пошто од скоро го поставија семафорот. Му свирнав кратко и му гестикулирав дека може да пичи, тој ми гестикулира као шо ми свириш, ќе вртам лево.
Му гестикулирам, па пушти жмигавец мајку му. Не бре, од инат воопшто не го вклучи ни кога тргна да врти влево.

Му пуштив клетва да му рикне електрична инсталација :D
abe i nekoja boles da fatit pi*cka mu majcina. Ja ulaf su shto dava zmigavci, toj nekoj kje izigraat besni glisti.

Отсутен BraneMKD

• Редовен
  • Пораки: 1156
Една од денешно перење.