Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Рачна и мир.
де бе Симо, одамна помоина времет на стојадини, новиве сајлите им се в кошуљица ако е исправна нема гајле.
Секогаш сум кревал рачна и на -20 па никогаш не ми замрзнала. Битно кошулицата да е здрава и тогаш нема гајле.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Ептен кога е снежно па кашаво па да замрзне па да мислам дали да дигнам. Всушност, секогаш сум имал исправна рачна и никогаш не ми замрзнала. Освен на 101-от, нормално
Цитат: Zile на 13 Ноември 2020, 12:03:13 pmСекогаш сум кревал рачна и на -20 па никогаш не ми замрзнала. Битно кошулицата да е здрава и тогаш нема гајле.Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkЦитат: Bicikle на 13 Ноември 2020, 12:10:07 pmде бе Симо, одамна помоина времет на стојадини, новиве сајлите им се в кошуљица ако е исправна нема гајле. Eeee....Арно ама, промена на сајли за рачна на 159 подразбира растурање на пола ентериер... Па ќе си речеш боље не кревај ручна отколку да ти ја купусаат колата (дур поминува со овие сајли на технички)