Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901150 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Од многу фактори зависи ова, дали си јадел, дали си спиел, после колку време си седнал на волан ... итн
Овие калкулатори се отприлика да знаеш кај си, за прецизно - дрeгерот ќе каже ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Да ти кажам откако ме огреаа еднаш 300 јурци за едносмерна и се расправав 2 саата со судии, џандари - си цепам такси ;D
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
Да ти кажам откако ме огреаа еднаш 300 јурци за едносмерна и се расправав 2 саата со судии, џандари - си цепам такси ;D

А зошто си се расправал ако си бил во едносмерна во обратна насока ако добро разбрав? Кој бил аргументот?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Пијана работа ;D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
Најјак аргумент: друже полицаец, пијан бев, не видов дека сум во обратна насока. :D :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Најјак аргумент: друже полицаец, пијан бев, не видов дека сум во обратна насока. :D :D :D

Две опции:

Oprosti mi policijo
cjelu noc sam pijo

pisite mi kaznu i odlazim bez reci

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Старите дрегери, кои сеуште се користат и ќе се користат уште долго пошто нели Македонија, не беа баждарени и не се прецизни. Новиве ги снимаат податоците на сд картица или внатрешна меморија (не знам точно) и малку потешко е да се извлече некој неказнет доколку го фатат над дозволеното. Не дека не е можно ама потешко е. Исто е и со радарите.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Кој мисли дека не бил баждарен нека побара документ дека е баждарен. Не се точни муабетиве :D

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Проста народна маса која се замара со ''националистички'' идеали, вештачки напумпани од страна на лакоми политичари.
Да си се надоврзам...

И да ја искористам оваа прилика да прашам некој да не знае кај може у близина на Солун да ми ја сменат.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Проста народна маса која се замара со ''националистички'' идеали, вештачки напумпани од страна на лакоми политичари.
Да си се надоврзам...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
И да ја искористам оваа прилика да прашам некој да не знае кај може у близина на Солун да ми ја сменат.
Ajdeeeeeeee, беља работа!

Да бараме кај да ја мењаш у солун, осигурање нешто?

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7218
  • French diamond
Глупи, малоумни, Грчки педери ! Има некој спас со осигурување во ваков случај ?

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Оваа е/беше нова од осигурање. Не верував дека пак ќе рокне за некој месец па не уплатив за стакла јбг, од џеб ќе ја плаќам.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Оваа е/беше нова од осигурање. Не верував дека пак ќе рокне за некој месец па не уплатив за стакла јбг, од џеб ќе ја плаќам.
https://www.adamidis.gr

Овој ми го кажаа, ама работи со делови за БМВ, да видиш дали имаат.

Кој крај на Сплун, да прашам подетално.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
koga vikam deka ne treba tamu da se odi... Sega preplakjaj i staklo i nervozi i se. Ete poso ne bese glup nacionalist i otide, se desi ova. Aj da e edna kola, ama na milion koli i uste im odite. Jbg

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
@Inter1 каде одиш на одмор? Годинава?
Би отишол некогаш во Грцка, ако се реши се?
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.