Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Бело БМВ (нова 3 или 5 не знам) СК 5000 КО, ако те начекам со Југото, бегај подалеку и гази како што газеше сабајлево на 2 црвени семафори откако во спротивна лента претица цела редица коли кои уредно си чекаа семафор. Те мавам друже и право во отпад те носам на преса со се тебе во колата.Тоа е тоа село, закоравено, запечено со жута кора ко на неиспрани ѓаќи на баба кое ниедна пара и ниедна кола не може да го извади од копитото македонско.
Не возат сите дизелчиња за да се заебаваат со 120 на темпомат. Ако имам ѕвер со 250+ коња ќе возам како што ми се сака. Не сум јас крив што животот си го трошите со дизели и се тешите дека возите “кола”.
Марче, очигледно не го знаеш Златко
Македонец (најверојатно, пошо кој нормален паркира на велосипедска), со корса со минхенски таблици си застанува на велосипедска и ми мава со раката да се тргнам, преку кола ќе ти поминам говедо невоспитано.
@Stratro друже, не биди неваспитан, убаво вика @zlatkoa, ако типот има барем 250 коња како сака и каде сака нека си вози, не е битна насоката на улицата ниту па бојата на семафорот. Кога имаш 250 коња патната сигнализација е само сугестија, не е повеќе правило. Дај излезете малце и размислувајте надвор од кутијата, не бидете педерчиња со дизелчиња или југциња. Авторот на постот се оградува од самиот пост и не го претставува неговиот личен став и поглед кон светот
Ја знам една комшика што е за у нато катастрофа шофер ...
^Тек после референдум кое плачење ќе биде ....
На овој референдум гласачите со ЗА и ПРОТИВ се изјаснуваа по прашањето:https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC_%D0%B2%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0_(2004)Дали сте за територијалната организација на локалната самоуправа (општините и Градот Скопје) утврдена со Законот за територијалната поделба на Република Македонија и определување на подрачјата на единиците на локалната самоуправа (“Службен весник на Република Македонија” бр.49/96) и Законот за градот Скопје (“Службен весник на Република Македонија бр.49/96)?Гласањето се одвивало на 2.973 гласачки места, при што целата територија на Република Македонија беше една изборна единица.Избор Гласови %За 427.112 95,06Против 22.212 4,94Неважечки гласови 5.023 1,11Вкупно 454.347 100Регистрирани гласачи/одзив 1.709.536 26,58Согласно Уставот, референдумот бил прогласен за неуспешен затоа што не се изјасниле повеќе од половина од гласачите.
Молете се стратро да не го сретне, ќе изгубиме многу ценет член на форумов. Тоа што стратро дига тегови и е јак не значи дека и југцето од стоење пред теретана се набилдало.