Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2902588 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Опали, од еднаш не се станува педер, само после немој да се чудиш од каде  пари за ново бемве :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Тотално истата ситуација со претекнување цела редица на истите семафори али во обратен правец.
Овој пат црно Порше Кајен со забрадена невеста  дообјасни како се постапува со закрепостените селани на Ченто кои во редица чекаат семафор.

Шо полиција имало низ градов?
Се кријат со тоа радарите позади грмушки во демографски безбедни средини и низ викенди мафтаат со тоа новите дрегери кои од едно пиво  вадат 0.6 промили.

What a bunch of pussies.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
Е да бе сеа дрегерот е крив и не бил калибриран.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Стратро не трпи алкохол то е.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Луѓе бе, да ве ебе диво магаре. Ни у сообрќај не учевствував денес а читајќи ја темава, нервоза набив како 30 саата да сум возел...

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Доста па ти, остај ги децата нека си играат, ко онај лошио чичко шо сечи топки си :)

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3697
Доста па ти, остај ги децата нека си играат, ко онај лошио чичко шо сечи топки си :)
Чичко Милан од големи и мали.  ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Стратро не трпи алкохол то е.

Со старите дрегери  во Кичево ми прочитаа 0.0 (со зборови: нула-нула)  со литро белo вино во мене. Додуша беше со мезе и свирка во период од 9 до 12...али сепак литро си е литро. ;D

Новиве, откако ги купија, двајца мои другари (кои стварно не пијат многу) ги фатија со 0.56/0.58 со едно-две пива после гледање утакмица.

Ништо чудно да читаат 0.48 ако си залапал девојка која испила 2-3 водки. ;D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Па едно пиво е 0.2-0.4. Две пива и веќе си над дозволениот лимит. Не е до дрегерите. До алкохолот е.  :)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Брат ми со едно пиво 0.2 дувна, изгледа со старите дрегери го мереле :p
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Треба да го направат да биде 0 промили а не 0.5 - ова 0.5 само ги залажува луѓево па ќе лупнат едно-две-три пива и оп, отиде плата.

https://goodcalculators.com/blood-alcohol-content-calculator/

Од многу фактори зависи ова, дали си јадел, дали си спиел, после колку време си седнал на волан ... итн
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Еве за мене што пресмета еден германски пресметувач:

Да не сум толкаво големо свинче (да бидам околу 90кг) резултатот е 0.60. Со други зборови, едно пиво е ОК. Второто е на ризик.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Луки људина!
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Луки, има ли на тоа калкулаторот да стаиш една вешалица па да одземе од промилите малку ? ;D
За вкусови не се расправа, по нив се плука.