Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2904389 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
Миленце насилнички и агресивно да се понаша во сообраќај? Миле е најмил! Овде само така не заплашува нас ;D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Миленце насилнички и агресивно да се понаша во сообраќај? Миле е најмил! Овде само така не заплашува нас ;D

Да не пати од биполарност?

Инаку и јас се согласувам со Марјан. Кој сака да лета, да престига, да вози агресивно, во прва можност одам во десна лента/давам десен жмигавец и нека крши глава.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Не возат сите дизелчиња за да се заебаваат со 120 на темпомат.

Ако имам ѕвер со 250+ коња ќе возам како што ми се сака. Не сум јас крив што животот си го трошите со дизели и се тешите дека возите “кола”.

Тој што решил да ја дува колата во трета лента не се замара многу што ви е нарушен комодитетот на крузање и што мора да си го свиткте егото и да се тргнете на десно.

Сите сме монаси и жртви кога треба да се дели памет како не треба да се вози кога некој ќе ве прелета или ви блендира во трета лента.

Ама кога идеме у Белград по автопат таму 160 ќе цепаме ќе праиме паузичка да не не фатат џандари на патарина за просечна брзина. А во оваа тема ќе се праиме девици.

И така.

Иначе арни по дома?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Дали на 200-300м пред патарина треба да му се тргнам на некој да помини и ако помини кај ќе оди зошто на 5 секунди е патарината и имаш знак 60 мислам.

Некни еден тип многу ми се напна нешто оти не му се тргнав негде пред знакот 250м до патарина.
На 1000м од 100-120 ако пуштиш гас ќе си тера колата до патарина и ќе си намалува точно како што одат знаците. Без да ги палиш кочниците пред патарина, само за корекција кочницата а не за запирање на 1600кг.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Ако имам ѕвер со 250+ коња ќе возам како што ми се сака. Не сум јас крив што животот си го трошите со дизели и се тешите дека возите “кола”.

Тоа е тој синдром што преовладува во регионот овде.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Добро бе, пред патарина ли ќе ми покажува некој мускули и ќе ми загрозува безбедност?

Неколку пати ми се случило на 50м пред патарина да морам нагло да кочам од такви дибеци.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298

Тоа е тој синдром што преовладува во регионот овде.
Ти фали турбо на бензинецот што го возиш.

Одма ќе те фати синдромот.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Вие си знаете на кој шо му фали

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Абе не му сетрга нека ме удрит, и тој ќе загинит :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Бело БМВ (нова 3 или 5 не знам) СК 5000 КО, ако те начекам со Југото, бегај подалеку и гази како што газеше сабајлево на 2 црвени семафори откако во спротивна лента претица цела редица коли кои уредно си чекаа семафор. Те мавам друже и право во отпад те носам на преса со се тебе во колата.

Тоа е тоа село, закоравено, запечено со жута кора ко на неиспрани ѓаќи на баба кое ниедна пара и ниедна кола не може да го извади од копитото македонско.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Договорено.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Исто и тој со мерцедесот Ц класа, сребрен, од Реплек према студентски дом Гоце Делчев, Потполно исто! Изглеа брат му на Златен тоа.. ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Ииии дошол од Русија а не кажал, и тоа со мечка, ќе го шамарам :D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
Теперь я пришел к брату.