Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901541 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
На неколку места во градов фреари застануваат на семафор на сенка на растојани од 5 коли до семафор. Железничка, Влајко и кај Црвен Крст/Зоил. Неверојатни копита од народ сме.

Не им работи климата ...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ни мозокот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4020
На неколку места во градов фреари застануваат на семафор на сенка на растојани од 5 коли до семафор. Железничка, Влајко и кај Црвен Крст/Зоил. Неверојатни копита од народ сме.

Не им работи климата ...

Поубо лади во сенка
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
На оној свет ќе си бараме правдина зошто сме се родиле баш во шупкава без ресурси и народ со најголем анус за власт и пари.

Не е точно. Ресурси има, ама кога на 200м2 ќе ставиш 11 земји нормално дека нема да функционира тој регион. Подели ја Шпанија на 10 земји па види како ќе функционира. Или пак Италија на 17 земји. Фак ит ене ја Америка на 52 подели ја да видиш што ќе се деси. Фејл на векот ќе биде. За онолицки земјулиња, па уште без море и без пловна река да функционираат треба ептен кец на десетка да ти се падне. До сега не се има паднато таков кец на десетка.

Аааа значи не е до овој стока народ, ретардиран и глуп, него до географската местоположба и немањето на пловна река. Добро, полесно ќе ми е сега. ;D :D

Абе нас швајцарија  и норвешка да ни ги дадат ќе ги преебеме за неполна деценија.

Пример Венецуела. Еден куп природни ресурси меѓу кои и огромни количини докажани резерви на нафта(250 милијарди барели) а народот умира за јадење.
Кај има нафта? Во нафтени шкрилци?
П.с. И јас така, само шо неам  ферари.....

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6811
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98

П.с. И јас така, само шо неам  ферари.....

Батка какво ферари, какво ламборџини,
за „фреари“ се зборува (некаков тип на луѓе претпоставувам)

Отсутен Bicikle

• Легенда
Те служи видот за разлика од мене :)

Отсутен Skywalker

• Сениор
Дали на 200-300м пред патарина треба да му се тргнам на некој да помини и ако помини кај ќе оди зошто на 5 секунди е патарината и имаш знак 60 мислам.

Некни еден тип многу ми се напна нешто оти не му се тргнав негде пред знакот 250м до патарина.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Не би требало, многу порано почнуваат знаците за намалување на брзината ...

Шо ги ебеш бе ..

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Дали на 200-300м пред патарина треба да му се тргнам на некој да помини и ако помини кај ќе оди зошто на 5 секунди е патарината и имаш знак 60 мислам.

Некни еден тип многу ми се напна нешто оти не му се тргнав негде пред знакот 250м до патарина.

Пушти го нек се утепа.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Треба да се тргнеш, на автопат си. освен ако веќе почнала полна лента немораш. А за тоа колку е ограничување и колку вози има полиција, казни и сл.

Отсутен Skywalker

• Сениор
Не би требало, многу порано почнуваат знаците за намалување на брзината ...

Шо ги ебеш бе ..

И јас то му реков.

Треба да се тргнеш, на автопат си. освен ако веќе почнала полна лента немораш. А за тоа колку е ограничување и колку вози има полиција, казни и сл.

Можеше да прејди на другата лента...патот се шири на четири ленти по само 100тина метра.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Мерск му би било да те претица :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Покажи му среден прст и опцуј му матер преку прозор.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Само не ја врви патарината други закони важат после неа, може да те пука малу, а ти треба да бидеш по толерантен и да не се буниш.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Покажи му среден прст и опцуј му матер преку прозор.

Миленце, колку пати те имаат тепано у сообраќај? Гледам се насилнички и агресивно се понашаш па да си прашам. Инаку, ако му се брза нека оди, може си има мака човекот, а може да е и пијан, дрогиран, носи пиштол, има самоубиствени намери, нека тера напред слободно.