Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Инварзија. Па мутирани, кога ќе те укаса со летизен да се лечиш. Алибимунитетот ми опаднал.
Цитат: Tesla на 05 Јуни 2018, 12:10:13 pmЦитат: Stratro на 05 Јуни 2018, 10:05:30 amПриметува некој дека градов врие од комарци?Отидоа парите за прскање на виски изгледа.Сабајле у 5:30 прскаа. Еден авион од 1945 прскаше, па како бучи маме му е.FALSE!Компанијата задолжена за прскање е Бониер која користи авиони Antonov Ah2, модел на авион кој првиот лет го имал во 1947 година. Значи неможе авионот да бил од 1945.П.С. Лани имаше прскање имам документирано во два наврати.
Цитат: Stratro на 05 Јуни 2018, 10:05:30 amПриметува некој дека градов врие од комарци?Отидоа парите за прскање на виски изгледа.Сабајле у 5:30 прскаа. Еден авион од 1945 прскаше, па како бучи маме му е.
Приметува некој дека градов врие од комарци?Отидоа парите за прскање на виски изгледа.
Многу мразам кога ќе се истресат информации од ракав, ама многу ме бендисва кога некој ќе пласира точни информации. 1945 бил, глупости!
Цитат: Bicikle на 05 Јуни 2018, 12:51:36 pmИнварзија. Па мутирани, кога ќе те укаса со летизен да се лечиш. Алибимунитетот ми опаднал.
Цитат: Boshe на 03 Јуни 2018, 17:45:47 pmНе дека ме изнервираа(ретко се нервирам од сељачана), али чисто да ги поздравам сељаците од Радовиш и Штип, што правеа веридба у Велешката црква. Особеност еден ропак со ибица, шо ме премина у град и се пикна пред мене секундарно, па морав да ја унаказам секундарно кочницата.Sent from my Redmi 4X using Tapatalkсекундарен[http://www] [http://www]секундарниВид збор: Придавкаспореден, второкласен, второстепенАнглиски: secondaryПримери:секундарно прашањеТие својства се секундарни.Слично со: второстепен (прид.) , спореден (прид.) Изведенки1. секундарно прил.Пример: Тоа секундарно влијае на ситуацијата.2. секундарност ж.Барем у Велес да го чувавте јазикот, ај ние скопјаништа што го унаказуваме...
Не дека ме изнервираа(ретко се нервирам од сељачана), али чисто да ги поздравам сељаците од Радовиш и Штип, што правеа веридба у Велешката црква. Особеност еден ропак со ибица, шо ме премина у град и се пикна пред мене секундарно, па морав да ја унаказам секундарно кочницата.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk