Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907391 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Дали повика пајак?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Нова зона за зонско паркирање, Еколошко и тоа!

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Lele aman hejteri. Tuka senka nashol, tuka se parkiral :D
p.s. trevata moli ne gazime boli :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Дали повика пајак?

Не викнав, не го знам бројот.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Расипан е.
Тоа очигледно ама како зошто баш таму а не 5 метри понапред или поназад, зошто нема никој да го помести нема ни шофер.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Дали повика пајак?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Дали повика пајак?

Пајак се вика ако ти се расипи колата.
За погрешно паркирање се вика полиција.

Отсутен Inter1

• Редовен
Mene mnogu me interesira od kaj tolku civiliziran narod ovde :)) So vikanje policii so chuda. Neli do pred mesec dena ke grebevte koli, ke krsevte tablici, gumi ke busevte i tn, od kaj sea tolku pozitiven iscekor napred? Ili pak poso e BMW ne smee da se cepka, poso verojatnosta da e nekoj krimi e golema

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Не е паметно јавно да го прашуваме дали му ебал мамето на БМВ-то, затоа само за легалните начини за решавање на проблемот го прашувам :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Inter1

• Редовен
hehehe taka e :D za drugi raboti inbox :D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
Пред пола саат кај пешачкиот семафор кај средното училиште Владо Тасевски стоиме на семафорот пошто е црвено. Во тој момент, 10 метри поназад од семафорот две жени ги прерипуваат жардињерите и одат по ивичњакот на левата лента и чекаа две коли што надоаѓаа да застанат за да поминат.
На само 10 метри од пешачки со семафор кој беше црвено за коли, зелено за пешаци.

И во вторникот исто на таков семафор, овој пат кај народна банка. Зелено за коли, ја бев нешто поназад, а колите понапред веќе го имаа одминато семафорот и цела ергела на пешаци, како оние бизоните во африка кога трчаат, е таква цела сурија на пешаци тргнува и не им е гајле и во ниту еден момент не ја свртеа главата лево да ме видат дека надоаѓам и барем да побрзаа.
« Последно менување: 08 Јуни 2018, 16:31:27 pm FiLo »

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Според описот, јас би рекол како Гну. "Пофино" звучи :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Вчера Југо со сарајски подвид на хомо сапиенс позади волан ми влага во лента мене, му свирам, забрзува до 80, влага во лента и пробува да го истурка тој пред мене на тротоар. Претпоследниот семафор кон излез на Скопје е црвен, идиотов заобиколува четири коли од лево и без кочење прелетува на црвено кон родното место.

Мирни и примерни луѓе живеат во Сарај и Арачиново, најмалку казни се пишуваат таму...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен George

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 75
Класика :Д секогаш има некој влечко во брза лента