Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2902583 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Освен паркингот, ама за тоа не смееме да споредуваме ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Банзаи, пази 1000 е за вработени. Не за Петко станко. За приватно си е многу поскапо. Која цена е за вработени во споредбената нација?

2000 месечно е редовна цена за приватно.
Од час не знам колку се наплаќа.

Плус секој ден гаражата е полна до 12 ниво од вкупно 18, каде на секое ниво има најмалку 30 автомобили.
Тоа се 360 автомобили и заработка од минимум 5000 евра месечно, а имаат само двајца вработени во една смена.

Отсутен stef_stef

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
У право е Баги.
Зашто мора да возите алфа 159, голф 7 или калибра кога можете да возите југо, 101, лада.
Толку сакате да се покажете?

@vlatko.klp мислам дека ти имаше од криптонајт (ако се чита вака) за заклучување со една година гаранција.
Да, јас имам kryptonite new yorker и плус сајла за предното тркало ја поврзувам со криптонајтот. Имам 1 година гаранција ти враќаат парите доколку го украдат во вредноста на точакот. Приложив само сметка од точакот и тоа е тоа. Само една негативност а тоа е тежината.

Иначе буквално секаде го оставам точакот сега ич не му ја мислам се осеќам дека е мнооогу тешко да се украде со ваков сетап.

Вака го заврзувам и немам гајле.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кажи ми дали го зема од Скопјево и која цена? Во потрага сум и јас

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Се изнавозив денес низ цело скопје ништо не ме изнервира, и сеа на враќање едно бабе со цитроен ц1 на семафор уште на жолто ми свирна, ај да летнам ако не, башка и тој пред мене треба да тргне.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Деновиве ко да нема толку гужва...отиде све по грциите...ако, убаво, нека, бар раат се вози.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Чилаут ќе биде до 1 ви септември ..

Отсутен hrn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 530
Добро значи кој ѓубре од народ сме браво, паркирам позади Излет, немаше ни 15 мин ливчето под брисач....ме пријавиле станарите, било само за резиденти се вртев пола саат по улиците да видам табла и еден човек вика дечко од дрвото не се гледа таблата...спикана и си платив 400 ден за 15 мин.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Банзаи, пази 1000 е за вработени. Не за Петко станко. За приватно си е многу поскапо. Која цена е за вработени во споредбената нација?

2000 месечно е редовна цена за приватно.
Од час не знам колку се наплаќа.

Плус секој ден гаражата е полна до 12 ниво од вкупно 18, каде на секое ниво има најмалку 30 автомобили.
Тоа се 360 автомобили и заработка од минимум 5000 евра месечно, а имаат само двајца вработени во една смена.

Си размислил за менување на професија? Ретко се гледа вака добра економска анализа!

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Паркингот во Беверли, 10 денари за 1 час.
За наредниот час плус 20(не сум сигурен).

Значи може и поинаку.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Паркингот во Беверли, 10 денари за 1 час.
За наредниот час плус 20(не сум сигурен).

Значи може и поинаку.
Ако се сака се се може

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Така е, исто така паркингот во Беверли е катна гаража која живее и функционира од паркирање, а не е трговски центар кој живее од дуќанџиите што плаќаат месечно за одржување.

Во Сити Мол беше гратис една година сигурно, значи може и гратис.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30071
    • CARclub.mk
Во Сити Мол направија да се плаќа пошто од околните згради паркираа во паркингот. Па сега шупаци што не им се плаќа паркинг си паркираат по околните паркинзи. И така.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Битно е дека и гратис можело да биде, така да според таа логика и сите други паркинзи треба да се гратис :)

Дур беше гратис во Сити Мол некако и по чисто и по ново си беше.