Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2896519 пати)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Машала, јас Автокоманда-Влае преку К.Вода-баба Цана-Козле 1 саат рамно, среќа службеноно има лесен кумплунг па издржав некако на тоа тргни застани... Да живеат тезгаџиите и сите блокади низ Скопје
No turbo, no fun :)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
@Stratro редно е априлија 50-ка да си земеш. Ем не треба А категорија, немаш регистрација и секаде те собира.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Него ....Влае - Ченто денес 70 минути.

Skopyeah!
По обиколница или низ менхетн?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
@Stratro редно е априлија 50-ка да си земеш. Ем не треба А категорија, немаш регистрација и секаде те собира.

ili toa ili  da se zeme od onie tochacine so akumulator. pipas pedalji toa siba mame mu e.am, mnogu dobra rabota.

Отсутен Tesla

• Редовен
@Chlink јас ги гледав тие точаци и мислам дека ми кажаа цена околу 3500евра.
За мене е многу тоа. Инаку не мора априлија, може и кимко, кивеј, сим :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
уф шо збориш. ја најдов у битола еден точкар од чаршијата ми го даваше за 400е. го пробав топ беше, немачки ама изгледа лапнат бил од некои луѓе до други луѓе па до него, ако го сватив убаво. и као имало на лагер нешо. да знаев дека идат толку ке го земев.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
@Chlink јас ги гледав тие точаци и мислам дека ми кажаа цена околу 3500евра.
За мене е многу тоа. Инаку не мора априлија, може и кимко, кивеј, сим :D
Абе дека 50ки 2 тактни се помалку има на избор. А овие мајмуниве абер немаат 125 4тактни да пуштат со б категорија да се возат. Заспани убавици.

Кои се останати 2т 50ки? Garelli XO 50, Aprilia SR50, други? Sym Symphony ST 50 мислам е 4т? И Sym Jet 14-50 е исто 4т ако не се лажам? Иако е фантастично моторче.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
На такви усијани јас баш ќе им дозволам да ми учукаат една..
Имам кредит за враќање, а откако ќе завршам судска постапка со некој ваков, можно е и за одмор да ми остане нешто.

Еден попиен бокс од свиња не ми ја загрозува машкоста, а баш ќе ми го стопли контото.  8)
osven ako ne pisat deka i dvajcata ste go narusile javniot red i mir.
primer, ti doagja pijan bratuced vo tvoj dvor, tepa babata,dedoto, kjerkata,vnukite gi stavaat vo kola i gi zaklucuvaat da ne gi tepa pijaniov.
doagja policija i na site `vmesani` identicna prijava, narusuvanje na javen red i mir. na privaten imot.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297

Skopyeah!
imase guzva na obikolnica?
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен ghost555

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 140
Не се надевајте многу на полиција. Сестра ми имаше англиски речено stalker маж постар 30тина години од неа, пријавувавме за да не испадне после он нас да не пријави, одговорот беше додека не и направи нешто неможеме ништо, само да го опоменеме. Втор случај, шарпланинци на комшија кои ги пуштил и си шетаа низ улица и влегуваа во двор кај мене, пријавен сто пати, одговор ако ве нападнат кучињата тогаш можеме да дејствуваме инаку ништо неможеме да направиме. Напрај ти нешто, ако немаш врски по тебе ќе удрат. Тука се гледа нивото на државата, а колку што имам разбрано сега на полицијата демек многу и биле врзани и рацете и не смееле да постапуваат како порано со воспитни за справување со такви личности.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Skopyeah!
imase guzva na obikolnica?

Не бев низ обиколница.
Морав низ Центар да поминам.

Отсутен ghost555

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 140
Некој од правнициве претпоставувам знае, смее да се споделуваат видеа на интернет од сообраќај каде се гледаат таблици и лица на луѓе или треба да се крие тоа?

Отсутен Tesla

• Редовен
Теоретски има право да те тужи, за неовластено објавување на негови податоци.
Практично, го заболе.
Единствено, ако регистрацијата е на џандар, ќе се заинтересира за тебе. :D

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
А од каде негови податоци таблиците? Не се лични податоци колку што знам, секој може да ги види, сосема случајно може и камерман од некоја телевизија да ги сними и да одат во живо. Ај сите што влегле во кадар на камерата да ја тужат телевизијата.

Нека каже некој како е по закон, ама ми нема логика тоа да е нешто што не смее да се објави.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Присутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Влае-Аеродром 13 минути.
Лабаво, без нервози.