Па и ја така знам мајку му стара. Викам ај да се проверам пред да пишам, почнав да се преиспитувам веќе. Од 100 пати што поминувам по правава што ми доаѓа застанувам пуштам а позади ми легнуваат на свирка како дегени.
Вчера возам застанувам, пропуштам и една сивоња со рено некое беше гланцка ново седанче црно лежи на свирка. отворил прозори пцуе. Го пропуштам да дое до мене да видам шо е раб. да се објасниме. Застанува до мене еден мрмут со глава ко три мои и као ако ти искочам ово оно. И ја ги сакам у принцип такви тромави кога сум попизден ама овој нешо у очи му се гледа, а не пцујам, може да се скарам у сообраќај да се докажувам ама да пцујам никако, пошто мене ме нервира тоа. Исто ми а ме запцул некој на улица на шетање зошо сум му пресекол пат а у кола кога сум, не се осеќам у кола како повеќето луѓе као да се у друга димензија каде пцуењето е дифолт.
И му викам: Другар, правило десна страна зашо ми свириш. - абе ако ти искочам ќе те скинам од тепање, ќе те убија пичка ти &*%’*&...
и подтргнува. Абе зашо се закануваш му викам (дека погоре од комбе) немаш право, ќе те пријавам у полиција ОД-МА. И так закочи. -Абе на кого ти глуп, мочко те скинав мајке шајке. А не извини му викам ја така другар не зборам. Ти, му викам, ме тераш да правам прекршок уше судар да направам. -Абе те убив... Сакаш полиција да пријавиш еве ајде, пријави тука сум да видам шо ке пријавиш. И толку беше затоа не се истрчав, знааааееев. ИИИ браво. Сивоња еј. Полиција такво понашање. Ми идеше да го стигнам да го замолам тргни значката да видам колку си јак позади у тревана... Говедо еј. Мене психа не ми дава кај што не сум у право да се курназам па уште и работна позиција да употребувам да се јачам. Каков малоумен свет имаме ние ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО! Гарант бил после тоа пун со себе, џукела.