Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2898809 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
@Molec  сакал да ти каже дека Audi > Bmw ...  :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Немет нишчо од наведЕноно.
Така е кога пиљари градат зграда, битно купиле половни бмв 5 и 7, а зградата ја градат како јас и ти да ја правиме без ден искуство.

На одмор сум па не сакам да се замарам со шупаци :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Не зезај..5 ката е од последната серија.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Не зезај..5 ката е од последната серија.
5ката е од пред 10 години, седмицата исто тука некаде. 5ката е e60 модел ;)

Сериозно пиљара имаа браќата до пред некоја година, сега се јаки бизнисмени што градат зградиче за рекордно време од 3 години и при тоа им се менуваат редовно мајстори и екипи ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
Јас редовно гледам една нова...темно сива..
Во секој случај тргај колите од таму...или пријави ги.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ако купеле нова 5 и 7ца муда пари за зграда ;D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
Гарант се компензација за станчиња.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Ако останало некое откога се раздолжиле.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Izvinenie do alfistite ama deneska po Teodosij Gologanov eden crep so crna 147ca opnal led blesti para oci baska vlaga u makazi se pika megju koli izigrava lokalen mangup. Mislev onie so audi i bmw se zanikade ama ima i po nekoj so alfa.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ќе купи ауди следниот пат, не му е и на него баш ќејф што го гледаат у 147-ца ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Mnogu se nerviram so kineskine led sijalici u obichni farovi napikani. Mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mi smetaat. Zosto na fiat brava od 97ma da ne mu kupi nesto za prednicata mesto tie sijalicite, em ke si bide so posigurna kola em jas nema da go kolnam dodeka ne go opne srce na volan...
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Ама него му светело....Така се бранат

Присутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Mnogu se nerviram so kineskine led sijalici u obichni farovi napikani. Mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mnogu mi smetaat. Zosto na fiat brava od 97ma da ne mu kupi nesto za prednicata mesto tie sijalicite, em ke si bide so posigurna kola em jas nema da go kolnam dodeka ne go opne srce na volan...
На таквите редовно и без исклучок им пуштам дугачки и магленги ама редовно, а па ако е на отворено го пуштам да ме помине и позади него возам со долги светла.

Да педерски од моја страна ама јас имам проблем со очите и избегавам да возам навечер на автопат од таа причина, тие што свесно го загрозуваат мојот живот со ставање на кинески ксенон им враќам со иста мера. Па со долги светла да возат помалку сметаат отколку со тие чудните сијалици, ко со игла у око да ми брцаат е така се осеќам.
За да стане појасно поради слепилото од интензивна светлина неколку пати имам застанувано да се вратам у винкла за да продужам да возам.

Отсутен Stratro

• Легенда
Кочам..ме поминува..го стигам и му опалувам фар и магленки.
И нема кај да ми бега додека мене не ми помине меракот.

Едит...сега го читам Калимеро..значи не сум единствен.. 8)
« Последно менување: 17 Мај 2018, 10:02:41 am Stratro »

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Браво