Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2911896 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
11 години у опозиција, по кафани, може само да замислам што се им прошло низ глава ..

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1999
Сега пак на facebook прочитав соопштение дека до 24-ти ке се асвалтирала партизанска паа 500 км асвалт ли ставаат 10 дена да им треба, мада секој ден сум тој реон хотел карпош апла ми делуваше дека имаат некоја утка кога ќе го стават и вториот слој

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
А тек замисли автопатите кога ќе се пуштат. Ако биде за правнуци наши добро ќе биде.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Темелно се работи, не се брза, натенане како за своја душа.

Брза кучка слепи кучиња раѓа ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Оваа небрзава, отиде у климакс, ништо не роди..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2766
Kakva krpenica se pravi od Partizanska toa e stvarno umetnicko delo.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Не, на Град Скопје е паркингот, не на Општина Центар.
годишна претплата за користење на сите јавни паркиралишта и јавни површини наменети за паркирање
80000 ден.

Добро е, ќе се истрпи. Боље него 100 денари на саат, и да забораиш "S" да пратиш, па у 23.00 летно време да те изненади сметката за паркинг ;D.
Неќеш овде да заборавиш С да пратиш, отиде една богородица за паркинг....

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Ништо не ме изнервира, напротив, сакам да пофалам нешто.

Веро 2, во Тафталиџе, реши да го затвори првиот влез од улицата.
Вчера кога проаѓав аплауз му дадов на работниците.

Тој глупав чвор колку гужва правеше, тоа чудо едно.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Се надевам и пролазот кај бензинската пумпа дека е затворен истовремено.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Па не им се исплатеше рампи да ставаат на двата влеза изгледа. Не знам што ќе правиме сега за паркинг околните згради, и досега се кубуреше а тек со платен Веро паркинг.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Рампи ќе си клајте

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Па треба да се бара некое чаре, затоа што најмалку 3 пати ми се случило да вртам како улав околу Веро и немаше кај да паркирам, а од таму најчесто пазарувавме, заради то го одебав тоа Веро.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
@Deni  Да. Тоа го затворија.
На другиот влез има 6 рампи. 3 за влез 3 за излез.

Тоа према бензинската си остана, ваљда само за излез ќе биди.

Па не им се исплатеше рампи да ставаат на двата влеза изгледа. Не знам што ќе правиме сега за паркинг околните згради, и досега се кубуреше а тек со платен Веро паркинг.

Тоа првиот влез што беше одма после раскрсницата беше по сите закони непрописен влез.
Ај тоа што беше непрописен, рајата неписмена си дреми и чека да влези додека прави колона и блокира раскрница.

Вие одоколу што живеете.......... ќе го јадите сега.
Ќе си барате зонско.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Тоа нема везе со затварањево на влешчево. Рампи можеа да стават и на ова влешче - недај боже. Мораше да се затвори и да се олабави раскрсницата еднаш засекогаш.

А тоа со рампите и околијски паркинг си е засебно прашање. Можда ќе може да се изрезидента некако. Хорор е таа улица и онака, полунепроодна 99% од времето.