Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913566 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
https://twitter.com/Sanjichak_/status/984706179694768128/photo/1

Ами за клецање шо прајме?
Го заболе Шилегов за хаосот... ова му е алиби да ги вработи тие дрвата, нови партиски вработувања во македонски шуми... ќе дремат покрај пат закачени и ништо нема да прават, типично партиски вработувања :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14714
Со едната нога крената на ступче :D

По што кладба дека за една недела ќе бидат откорнати повеќето и пак ќе се паркираат.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Со едната нога крената на ступче :D

По што кладба дека за една недела ќе бидат откорнати повеќето и пак ќе се паркираат.
Не повеќето. Ама на неколку клучни места ќе си направат „пролаз“ за „паркингот“ позади оградата.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Што убаво решение си имаше со забраната, не знам што ѓаол го тераше да измислува вакви полурешенија.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
уште да се спроведуваше забраната и супер ќе беше.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Што убаво решение си имаше со забраната, не знам што ѓаол го тераше да измислува вакви полурешенија.

Пајако да има што да праи, да не седи паркиран.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Тие што имаат налепница од ПОЦ, ќе може да си се паркираат?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Не, на Град Скопје е паркингот, не на Општина Центар.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Не, на Град Скопје е паркингот, не на Општина Центар.
годишна претплата за користење на сите јавни паркиралишта и јавни површини наменети за паркирање
80000 ден.

Добро е, ќе се истрпи. Боље него 100 денари на саат, и да забораиш "S" да пратиш, па у 23.00 летно време да те изненади сметката за паркинг ;D.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
дали можеше да бидат покретени овие од г.Скопје незнам,ама да им ебам мамата ретардирана.Не бе не,стока сме и треба да не ебат уште долго и уште појако.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2000
еве соопштение од град скопје
https://www.facebook.com/CityofSkopje/posts/1774912742554930

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Бетон ќе изџвакаат, та за една дрвена ограда.

Ај ќе видиме...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
еве соопштение од град скопје
https://www.facebook.com/CityofSkopje/posts/1774912742554930

Aaa, jako im e ova, znachi ako koljat 100che na saat, za dobrobit na opshtestvoto te koljat...

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
"Служимо народу"