Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910236 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Cisto me nerviraat gospodava so motorive. Pa dobro bre seljacaana nemi e jasno pretpladne 12 saat vozis po bulevar pa uste go teras na limiter grmi od auspuh. Neznam sto sakate da postignete so toa da se vrtat zenski po vas ili sekoj sto kje go pominete da ve pcue do treto koleno. Prostaci neiziveani.
Си имаат клиентела затоа се јачаат. Некои баш такви сметаат дека се поволни за приплот, бидејќи успеал да се издвои во општеството и да се наметне над другите.
Од друга страна пакбколиве гледаат на моториве како  "кој ги е**"

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Тип, со Фиеста стара, моли да го бутнеме за да запали. Ја залетуваме двајца, и му викаме да отпушти квачило, колата нема абер. Другаров се чуди, и му вели, друже па стави ја во брзина бре. Се приклучува уште еден и бутаме уште 2 пати, колата др,др,др ама пак неќе да запали. Третиов гледа во инструмент табла и му вика, кооооонтакт бе човече, како без контакт да запалиш!

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Ako moze da se najde junak sto ke se pari so takvi gluperdi. Aman neka ne se parat, neka ne se razmnozuvaat glupive lugje
И го ставаш у уста и нека свири да и избие нервозата

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ako moze da se najde junak sto ke se pari so takvi gluperdi. Aman neka ne se parat, neka ne se razmnozuvaat glupive lugje
И го ставаш у уста и нека свири да и избие нервозата
Нека мери распон на плуќа...

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
абе 0д 2 миљона народ , милион ипол се џандари и па на секоја раскрсница се праат глупости.  Ќе те репнат за книшка/каиш...

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Сабајле чекаа после тој малиот пешачки семафор кај стара Американска Амбасада и ги пецкаа тие што поминуваат на црвено.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Тоа се тие тешки криминали до кои ни е дојдено. Треба секој ден таму да стојат, а не само спорадично.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Не ме изнервира ништо, т.е се изнервирав сам, па да ве прашам дали смеам да вртам од булевар св. Климент охридски лево накај рекорд?

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Не ме изнервира ништо, т.е се изнервирав сам, па да ве прашам дали смеам да вртам од булевар св. Климент охридски лево накај рекорд?

Не.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
Не знаев претходно само со точак имам минувано од таму, и не знам кој ѓавол ме натера да идам од таму, кога веќе стигнав ми стана сумљиво но немаше враќање, па чекав добри 2-3 минути снема коли и свртев. Јбг школо за друг пат.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Нема враќање, има право одење, па десно кај нова македонија, и на кружен тек кај амсм ќе си се вратиш према рекорд.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
Не ми ни текна на оваа варијанта, мислев ќе треба да одам позади рамстор па накај тутунски па да свртам накај рекорд. Макар и пред тоа имав варијанти но јас ја одбрав погрешната. Требаше од почеток да си се вратам на теодосиј гологанов, јас само за да не се враќм рикверц наместо полесно потешко си направив.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ништо страшно, се случува. Барем никого ти не си изнервирал, и тоа е успех денеска. Тоа нека те утеши за дополнителниот напор. Сменето е решението кога го ширеа булеварот, дотогаш се вртеше лево.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Прееска на истото место еден со бмв појде од скрос левата лента на штрафти за стоење, ги заобиколи сите коли кои чекаа на црвено на семафорот и сврти десно за накај амсм. По сељачки не можеше да одигра.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Секое сабајле тука ме нервираат: https://www.google.com/maps/@41.9931225,21.4242835,3a,60y,97.34h,69.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sktjLJ6jmYhFlht0uzjl-7g!2e0!7i13312!8i6656

Тие што доаѓаат одкај Рамстор према Водњанска, никако да научат како се минува раскрсница и како се строи, дека тој од лева лента треба пак да влезе во лева а тој од средна повторно во средна. Сите запнале од лева во десна лента од каде што доаѓаат возилата од Теодосија Гологанов одкај АМСМ.

Тоа само дебили македонски мислам можат.