Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910742 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #7845 на: 26 Јануари 2014, 11:49:27 am »
Тоа праиме муабет дека на полиција не и чуе 2%

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #7846 на: 26 Јануари 2014, 11:57:19 am »
Ви денешно време родителите се бетер и од копиљаците, ке му звониш на врата ке ти рече што мојот син така, нема шанси и плус ако е некој надркан ке пукне меѓу вас..... И да знаете дека копиљаците пола од силата си ја зимаат од дома

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #7847 на: 26 Јануари 2014, 12:00:57 pm »
така е,порано ем ќе те рашлапале ем и дома уште некоја плус

сега се потресуваат на едно шамарче и после зошто биле вакви децава искривени и незнаат што е жмурка

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #7848 на: 26 Јануари 2014, 12:07:03 pm »
zakanata za idenje kaj roditel e validna. delenjeto shamari e protivzakonsko. idenjeto kaj roditelite so pojasnuvanje shto i kako decata im pravat vo 90% situacii e delotvorno i ima efekt. onie 10% shto nema da bidat delotvorni zasluzuvaat samarcinja no i za niv ima lek, a toa e zakonot. vikni policija. ke gi resat po brza postapka.

Противзаконито, али ефикасно во одредени ситуации.

Да не просереа (нешто у стилу „ај бркај работа, ти е*ам мајката“, не памтам сеа) немаше ништо да им направам. Фино им реков „дечки, терајте вие, ама соберете си го ѓубрето на крај и не кршете шишиња, дечиња си играат тука.“ И ја сум пиел по паркчиња коа сум бил копиљ, така да неам проблем со тоа.

Еден од нив (а копиљаци се, грабнале пиво и на 15-16 години се најјаки у маало) се дрзна да изеде го*на мислејќи дека нема ништо да напраам. Фино лепо излегов од кола, му врзав една-две, им кажав што имав да кажам и си продужив.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #7849 на: 26 Јануари 2014, 12:14:45 pm »
така е,порано ем ќе те рашлапале ем и дома уште некоја плус

сега се потресуваат на едно шамарче и после зошто биле вакви децава искривени и незнаат што е жмурка
Факт е дека децата не се тепаат доволно по дома. Или не им се прикажуваат никакви воспитно-казнени мерки. (крсти го како сакаш викањето и казнувањето)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #7850 на: 26 Јануари 2014, 12:18:42 pm »
Факт.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #7851 на: 26 Јануари 2014, 12:41:33 pm »
Ova so ciglata malce se preuvelici bese malo parce ali sepak bese cigla koja mu ja raspuka posteno sofersajbnata..Znaci i svekjica ako frlis nedaj boze kje osakatis nekoj.
Lani zimoto vo vlez se sobiraa deca sedmoodelenci sedea na skali jadea cips i pieva redbull.kje si otidea nakaj 1 navecer ama gjubreto ostanuvase na skali taka da sami si cistevme.Aj neim zameravme deca se ladno nadvor.Edna vecer mi dzvonat na domofon vika otvorete vrata!! Mu vikam kade momce vo 12:30 navecer i dobiv odgovor ic tebe kur dane te boli kade ideme..
Dobro...izbrojav do 3 i se simnav dole prasuam koj bese jakiot decko kjutat site uste se drzna eden da prerece e togas lapna takov samar sto zatvori usta i navedna glava i si otidoa..
Posle 3-4 dena naletuam na maliot so roditelite negovi..Srekja go znam tatko mu.Go trgnav na strana i tivko mu objasniv sto kako bese i deka sin mu lapna od mene samar.Tipceto nisto ne rece sMo se izvini i se vrati nazad pa koa go podbra maliot na kloci i ivika na zenamu ova gomnovo tvoe pcuelo narod po zgradi navecer i pie redbull a ti davaj mu pari za smoki drug pat

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #7852 на: 26 Јануари 2014, 12:45:14 pm »
Kaко ќе осакатиш некого со 5мм парче керамика?

Мислам дека преувеличувањето е во тој дел, а не во делот со циглата.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #7853 на: 26 Јануари 2014, 13:25:10 pm »
Си има помислено со цела свеќица. ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1490
« Одговори #7854 на: 27 Јануари 2014, 01:30:48 am »
Пред околу саат време ова.. Си седам паркиран пред рулет ресторанот што се њаоѓа во близина на нова железничка (тесното уличе од железничка према мичурин) , али бев последен паркиран , т.е прв на тие што ми доаѓаа од карши..и иде од под железничка една будала со инсигнија  прилично улетан ( со 80кмх и више сигурно по моја проценка ) и вози директно у мене и убрзава уште.Да се направи мангуп или пијан беше  појма неам , и на пола метар од мене нагло сврте лево. Mоментот беше што улицата беше прилично подзамрзната и малце фалеше да ме удри ...после тоа нормално идеше колнење до 7мо колено и пцуење све што му е женско во фамилија. Али џабе..денес не утре да...Џабе пазиш кога некој друг идиот не пази мамицата негова !!
« Последно менување: 27 Јануари 2014, 03:39:07 am Boki 9n »
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #7855 на: 27 Јануари 2014, 01:31:56 am »
Тууу како не те лупнал,ќе беше популарен сега ќе те имаше на вести..

Отсутен Bokica

• Редовен
« Одговори #7856 на: 27 Јануари 2014, 01:39:16 am »
На ФБ е фората сеа R.I.P in peace  ;D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #7857 на: 27 Јануари 2014, 01:49:28 am »
Брат ти беше бе? Светни друг пат ќе застанам да се поздравиме. Се брзав иначе извини ако те уплашив.

Отсутен Bokica

• Редовен
« Одговори #7858 на: 27 Јануари 2014, 03:19:07 am »
Тебе чоек и да сака неможе да те утне.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #7859 на: 29 Јануари 2014, 00:57:08 am »
Жени !  Вртам на слободно десно, подзабрзан а видов дека иди кола која има предност пред мене... поднамалив не скроз, ама имаше доволно време да си продолжи слободно колата и јас да се приклучам зад неа и плус се гледав директно во колата и таа козата во неа се гледаше во мене, па зеде нагло да кочи и да бега лево како јас ќор да сум дека треба да ја пуштам. Забрзав си влегов пред неа па уште долги ми пушта и вози зад мене намерно  ::) Пуштив задни магленки и почнав да ја кочам и ќе му карав уште малце ама ги исклучи.
« Последно менување: 29 Јануари 2014, 01:10:30 am n1kola »