Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пак на почеток, само во круг. Зашто се факате за колите Тоа не ми е јасно. На таткоми дај му порше 911 3.6, на аутопат 90 ке ти го вози.Значи битниот момент е возачот и неговото размислување за ситуациите и можните последици
Цитат: Filomkd на 21 Ноември 2012, 10:46:04 amПак на почеток, само во круг. Зашто се факате за колите Тоа не ми е јасно. На таткоми дај му порше 911 3.6, на аутопат 90 ке ти го вози.Значи битниот момент е возачот и неговото размислување за ситуациите и можните последициИ ќе го поминам со Сканијата
Цитат: filipv на 21 Ноември 2012, 10:22:38 amлично повеќе ме загрижуваат „јас имам двеста коња, ремапиран мотор, затемнети стакла и нископрофилни гуми со висок брзински индекс, јас имам моќ“Што има лошо во средувањето на кола, тоа те нервира? Како да речеш, каква куќа има -кретен! Уствари дека има поубава од твојата. Во 50 сообраќајки дали ќе најдеш 8 коли од тие што те нервираат.
лично повеќе ме загрижуваат „јас имам двеста коња, ремапиран мотор, затемнети стакла и нископрофилни гуми со висок брзински индекс, јас имам моќ“
Дени добро сеа кој ти сметаат,џиповите или нивните сопственици..?
Цитат: edonos на 21 Ноември 2012, 11:24:47 amДени добро сеа кој ти сметаат,џиповите или нивните сопственици..?Да.
Затоа денеска е мерак по улициве... Нити гужва, нити свирење, нит бутур... Јавна администрација не е на работа
Цитат: Simo - Carrier166 на 21 Ноември 2012, 10:22:00 am „јас имам џип, јас имам моќ“. но, пак ќе кажам, лично повеќе ме загрижуваат „јас имам двеста коња, ремапиран мотор, затемнети стакла и нископрофилни гуми со висок брзински индекс, јас имам моќ“
„јас имам џип, јас имам моќ“.