Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2710848 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Само проблем е што гојде повеќе би му се радувал на синот на Силвана ...

;D

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
стојам пред 10 мин на семафорот за кршкање лево за накај веро 2 во тафталиџе и само што застанав избацив колата и дигнав ручна и осетив колата крена напред прво помислив отиде кумплугот не избаци па ми крена колата и изгасна кога гледам на ретровизорот еден КОЊ ми мафта рака и си гледа у телефонот демек извини, излагам надвор гледам ме удрил, а тој си седи у кола и си сурфа на мобилниот, и му викам како успеа бе другар ми одговара па не ми кочи што да правам ако има нешто да потпишеме европски... гледам ме изгребал малку само среќа не ме опашил појако испцував се по список се качив и се кренав

иначе коњо вози бела daewoo nubira пазете се пошто „не му кочи“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Му врза две?

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
требаше...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Одг:
« Одговори #11479 на: 31 Јули 2015, 17:14:06 pm »
Фабрички толку кочи. Не е до него.

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143
Зошто не потпиша европски?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5778
Partizanska semaforot si vrtam levo na ruzveltova nakaj treska preeska so motorceto i cepam pravo.Nablizuvam nakaj raskrsniceto sto vrti nakaj skoloto vojdan cernodrinski i gledam uste od daleku kola stoi i ceka dase prikluci na ruzveltova.Kako nablizuvam primetuvam deka edna zenska sedi u kola i pljampa na mobilen ali kolata malce po malce izlaga na ulica.Pocnuvam da usporuvam kako dojdov pred nea tipkata dava gas i trga..
More kocnicite gi stopiv edvaj uspeav da ja izbegnam.Smrdlata u posleden moment me vide i i padna telefonot od raka i zakoci so branik na peda od mojata noga.
Zastanav i ja gledam a ona uste zbuneto mi vika sto e sto sakas..Pritisok 200 mi krena i dadov sve po spisok i 100 metri okolu kukja mamiceto nejzino smrdeno..

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Тоа со подизлегувањето или сецкање јас би го казнувал ко на црвено.  Или оди или стои, или па се од оние типови што би сакале да се еат ама да не им влезе.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Partizanska semaforot si vrtam levo na ruzveltova nakaj treska preeska so motorceto i cepam pravo.Nablizuvam nakaj raskrsniceto sto vrti nakaj skoloto vojdan cernodrinski i gledam uste od daleku kola stoi i ceka dase prikluci na ruzveltova.Kako nablizuvam primetuvam deka edna zenska sedi u kola i pljampa na mobilen ali kolata malce po malce izlaga na ulica.Pocnuvam da usporuvam kako dojdov pred nea tipkata dava gas i trga..
More kocnicite gi stopiv edvaj uspeav da ja izbegnam.Smrdlata u posleden moment me vide i i padna telefonot od raka i zakoci so branik na peda od mojata noga.
Zastanav i ja gledam a ona uste zbuneto mi vika sto e sto sakas..Pritisok 200 mi krena i dadov sve po spisok i 100 metri okolu kukja mamiceto nejzino smrdeno..

Му врза две?

И врза две?

И зачука два? ;D

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3280
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #11484 на: 02 Август 2015, 19:08:22 pm »
Секогаш има по еден дизелаш што смета во сообраќај. Срамота.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #11485 на: 03 Август 2015, 09:19:48 am »

Грешка си, тoa е локомотива.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #11486 на: 03 Август 2015, 21:24:31 pm »
Ama bas nieden od vakvite ne vozi 60 niz grad nego gazat po 80 -90...da chadi poveke kjumbeto.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore
« Одговори #11487 на: 03 Август 2015, 21:26:47 pm »
Пробува да избега од димот...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #11488 на: 03 Август 2015, 21:28:57 pm »
Че дизељ, че гољф, че спорт еј!

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #11489 на: 03 Август 2015, 21:34:22 pm »
Пред неколку дена начекав ваков само возеше некоја фиеста дизел, прст пред око не се гледаше. Јас на скутерче, 40 степени беше и воздух не можев да земам кај од жешко ама посебно од идиотов па си почекав да замини во неповрат за да продолжам со возење.