Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2710169 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Има заебани кривинчиња:

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
Cuore patot e sirok krivinite se blagi I dolgi znaci 130-40 da vozis na 300-400m imas vreme da zastanis vo mesto 4 pati.A koga ke vidis znak policija rotaciono svetlo na sred lenta namesteno I da prodolzis da vozis kako nisto dq ne e treba da ti fali nesto vo glata.Ili pa da zemis da gi soberis site znaci.Strasna rabota.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
ne denes,ama opsto. koga kje vidam elecinja,kapi,air freshner i drugi sitnici so MVR znakce.
znam deka e krivicno delo da se pretstavuvas kako policaec,ama ovie bedni finti dali spagjaat vo taa kategorija?
primer te blokira nekoj,ima elece ili kapa mvr.viknes policija,ispadne deka sopstvenikot na kolata sto te blokira ne e cajkan.dali ima kazna za nego za zloupotreba na logo na mvr?
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Неможе да се казни за лажно претставување. Оставање на предмет во кола, не е кривично дело. Може не е моја капата, туку на чичкото на другарот на дедо ми.

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1531
Синока не изнервира еден Ѓерманец , ама прав ,Ѓ,ерманец со БМЊ 3 , престигнуваше 3-4 коли во тунелот кај Д.Капија-Удово.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #11450 на: 27 Јули 2015, 22:06:35 pm »
Гермaнец сo бaлкaнски кoрени, верувaм.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9107
и тоа дебело пуштени во земја. кутриот цела година во Германија возел како бубаче треба сега да дојде да се издува негде и да се покаже за да компензира за големината на курето

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29793
    • CARclub.mk
Точно, точно, баш така. Биле културни со сила, па мора сељачкото да излезе на виделина.

Пред 2-3 недели одам во Синеплекс по карти за кино. Редица луѓе, фино-лепо чекаме на ред да си земеме карти. Се појавуваат две кокошки што меѓу себе зборуваа на македонски, а со децата на германски (ерго заклучокот дека се наши што живеат во Германија) и си се бутнаа преку ред.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Јас во Синеплекс видов рапер црња во друштво со наша цуца, кој пред почеток на филм си ги соблече патиките и си седеше по бела чорапа.

Значи..

1.Има и бетер од нас.
2.She likes white socks but dark chocolate.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Тоа со соблакањето патики мислам дека е нормално во други земји.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Одг:
« Одговори #11455 на: 28 Јули 2015, 13:39:00 pm »
Да и јас сум го забележал.
А и ќумбиња секогаш идат со бели чорапи и аксесорис заради контраст. Од такво поднебје се.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Да..во Јапонија кога одиш на гости кај некој или во џамија.
Не во кино.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Копиле глупо, пијано ли беше издрогирано којзнае. Пред 20 мин на надвозникот горе на Ченто, на местото каде што се врти лево према автокоманда право се продолжува према ченто.

Јас давам жмигавец на време,  да одам лево си се престројувам во таа лента, кога вртам лево имам навика да погледнам во левиот ретровизор поради вакви како овој што ќе го кажам.

Мајмунот со Корола од старине ме гледа дека сум со жмигавец, а јас го гледам на ретровизор се залетал и тргнува да ме претицува, значи влегува во спротивна насока, јас си прикочив ме помина и одеднаш не знае што праи лупа на кочница и чкрипи и лизга колата, трга да влезе во уличето за лево се предомислува бидејќи немаше простор, продужува право уште во обратна насока, сеуште лизга,  а од таму иде камион, тој шоферот од таму го виде уште на време кога тргна да ме поминува, го виде дека не знае кај тера и застана. Сето ова се дешаваше некои си 5-6 секунди ама доволно за да се акнеше копилето не во мене можеби во камионот можеби во островот.

Па идиоту еден, да излезеш глава да му скршиш. Среќа што имам навика да погледнам во ретровизор затоа што да тргнев лево...
« Последно менување: 29 Јули 2015, 22:33:34 pm Allexxander »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
Му запиша ли регистрација да го убиеме копилето?
Ако си за горење, сечење, закопуење, откопуење, ***ње и слично пиши да ти објаснам како се прави ;D

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Да ти кажам право мислев тебе да ти го предадам. Викам овој е печен за кај Џонтра. Имам доверба во тебе, знам дека ќе го средиш, а си ја имаш и увежбано процедурата ;D