Автор Тема: Најнесериозен и најш*пак дилер на автомобили и сервис во Македонија и пошироко?  (Прочитано 126801 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34067
  • Таков е животот... јебига
Која цена ти дадоа? Пандата е одлично количе.
Не ми даода цена, рекоа да се јавам подоцна.
Ќе се јавам утре од сабајле ќе зборувам со некои мои луѓе таму. Тие од продажба им се жива превара. “ пати ќе прашаш 3 пати различен одговор ќе добиеш.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
pa toa e dobro ke cekas nekoj najeftino da ti kaze :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
pa toa e dobro ke cekas nekoj najeftino da ti kaze :D
И ќе ги спремиш парите, ќе отидеш таму и дамла ќе те удри...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
So mi se sluci vo Porsche:

Odam so tatko mi da ja zemam kolata otkako 2 dena bese tamu za mala popravka na branikot, ni go davaat klucot on odi da plati jas odam kaj kolata, branikot napraven kako so treba vlagam vnatre so da vidam cela kola ispolepena so nekakvo si neznam dali nekoe sredstvo ili kakva gomnarija, vratite menjacot racnata display od radioto lom. Go vikam toj od servis i use me ubeduva deka oni nisto ne pravele vnatre.

Decko kako nisto koga vidigo uste e vlazno ova ne e ni isuseno on pak, nie vaka taka onaka na kraj si ja zema nazad kolata i utre treba da odam da ja zemam po vtor pat. Ebati supacite

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па јас зошто јадев бурек цела година дека Порше е најш*пак дилер во Македонија?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
u pravo si bil, ja do sega so niv ok mi bea ama denes @*sldjknfgads

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
10-тина пати сум имал бизнис со нив и СЕКОГАШ сум имал сериозни замерки. Да не ги спомнувам двете плавуши на приемно што седат како реченица не знаат да склопат и за се мораш да им повториш два пати најмалку

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5518
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Abe mozda ne znaat recenica da sklopat, ali od kaj znaesh koj im se vistinskite sposobnosti.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
10-тина пати сум имал бизнис со нив и СЕКОГАШ сум имал сериозни замерки. Да не ги спомнувам двете плавуши на приемно што седат како реченица не знаат да склопат и за се мораш да им повториш два пати најмалку

Затоа !

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Abe mozda ne znaat recenica da sklopat, ali od kaj znaesh koj im se vistinskite sposobnosti.
Па способностите се за покажување. А тие со ништо ме немаат позитивно изненадено.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Пред неполн месец бев во порше, си иссервисирав колата, си истестирав шо требе и шо нетребе од колите. Си се повозев, си ја земав девојка ми, си се поматкавме низ колите. Оп ете ја колата... готова.
Ја имам оставено за фарбање браник и крило кога ме испогреба старо-купуем, исто перфектна услуга.

Перфектна услуга 10/10, само немаат 1.6тди на тест, па затоа 9/10.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Пред неполн месец бев во порше, си иссервисирав колата, си истестирав шо требе и шо нетребе од колите. Си се повозев, си ја земав девојка ми, си се поматкавме низ колите. Оп ете ја колата... готова.
Ја имам оставено за фарбање браник и крило кога ме испогреба старо-купуем, исто перфектна услуга.

Перфектна услуга 10/10, само немаат 1.6тди на тест, па затоа 9/10.

I jas taka vikav do sega, samo trebase i da slikam kakva mi ja ostaile vnatre kolata pa da vidis, tesko niv ako nemaat nekoj koj sto gi proveruva kolite pred da gi predadat na klient

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
a tie devojcinjata sto gi vrabotile, da sakav p. da gledam vo banka ke si odam tie koga ke gi prasas nesto ko navieni zborat.
Tatko mi gi prasuval za POLO-to dizel, mu dale ponuda 1.2TDI so nesto dodatna oprema koja kaj drugite e standard 16 tisuca Eur!!!, ako se normalni

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
a tie devojcinjata sto gi vrabotile, da sakav p. da gledam vo banka ke si odam tie koga ke gi prasas nesto ko navieni zborat.
Tatko mi gi prasuval za POLO-to dizel, mu dale ponuda 1.2TDI so nesto dodatna oprema koja kaj drugite e standard 16 tisuca Eur!!!, ako se normalni
13.100 е 1.2тди без ценкање... Баш тоа го возев. Не се купува кола плукни-залепи. ГОЛФ 1.6тди е 16.000, без ценкање.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ama si probuvaat, sekogas kazuvaat ogromnci ceni na start. Hyundai ima podobra politika, 10.500 brate izbroj i vozi odlicna kola!

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need