Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Алонсо ми беше бр.1 талент кога се појави во Ф1. И резултатите го доведоа каде што му беше местото, во шампионскиот тим на Рено. Се беше ОК за мене се додека не почна да цвили и да се жали како пи%ица. Никогаш нема да го заборавам моментот кога преку тим радио му се жалеше на Бријаторе дека Физикела не го пушта да го помине. А Бријаторе го откачи со: Ако си побрз помини го. ИМаше пар лигавештии на стаза но и надвор и некако не ми прави мерак
Зошто не го сакаш Алонсо? Јас мислам дека одсекогаш бил коректен спортист. Не го сакам Вебер, Шумахер, Монтоја го мразев од дното на душата...
Цитат: marjanot на 09 Март 2012, 12:56:40 pmАлонсо ми беше бр.1 талент кога се појави во Ф1. И резултатите го доведоа каде што му беше местото, во шампионскиот тим на Рено. Се беше ОК за мене се додека не почна да цвили и да се жали како пи%ица. Никогаш нема да го заборавам моментот кога преку тим радио му се жалеше на Бријаторе дека Физикела не го пушта да го помине. А Бријаторе го откачи со: Ако си побрз помини го. ИМаше пар лигавештии на стаза но и надвор и некако не ми прави мерак Баш, баш така! Не го можам после предавствата и цимолењата. Одвратен е.