Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
W8 срање највече..
Backup, решение за многу главоболки!BTW:http://www.bleepingtech.com/windows-8-and-avast-black-screen-problem/
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Чекај, чекај. По дифолт, на Аваст не му е explorer.exe во трастед процеси?Генијално.
Екипа, дали на некој му се наоѓа каков било повеќејадрен процесор што влага у LGA775?На едно другарче му треба мање-више итно, сака да го земе најјакиот процесор кој може да го најде и кој што влага у LGA775. Му се наоѓа на некого? Баран е нов по продавници но без успех.Сега има обичен еднојадрен пентиум и не му брка работа, програмот кој го работу му троши 100% цпу. Значи, КАКОВ било двојадрен ќе заврши работа, но у принцип ќе го земе најјакиот што може да го најде.Плочата не знам каква е точно, но менување на истата не е опција. Едина опција е само процесорот да се извади и да се стави нов, појак.Danke schön!
Колку дава за q9550 ?
Јас уште од кога имав PIII користам ESET NOD32 бидејќи трошеше најмалце ресурси споредено со Kaspersky и Norton. Сум немал проблем бидејќи знам од која страна да гледам порничи... што правите вие незнам.