Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: smole на 17 Октомври 2023, 14:50:56 pmЦитат: bear на 17 Октомври 2023, 14:49:41 pmДечки кој е наједноставен начин за инсталација на офис?Преинсталирав пц, ама не ми текнува офис како. Симни .iso од торент.Ми ги вади вируси дека се.
Цитат: bear на 17 Октомври 2023, 14:49:41 pmДечки кој е наједноставен начин за инсталација на офис?Преинсталирав пц, ама не ми текнува офис како. Симни .iso од торент.
Дечки кој е наједноставен начин за инсталација на офис?Преинсталирав пц, ама не ми текнува офис како.
Средено бај комшија.Мора офис, така им бараат за школо, а и во школо во ворд куцаат.
Цитат: bear на 17 Октомври 2023, 20:14:40 pmСредено бај комшија.Мора офис, така им бараат за школо, а и во школо во ворд куцаат.Па имаат бе акаунт на офис365 школски и од таму користиш ворд и се остало.
Јас купив код за 3-4 долари, заклучен е само на еден диск, одлично функционира.Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 17 Октомври 2023, 23:52:45 pmЈас купив код за 3-4 долари, заклучен е само на еден диск, одлично функционира.Sent from my SM-S908E using TapatalkОд каде?
И јас користам години уназад клучеви од слични страни како на докторот, како за Windows од 2€, така и за Office од 4€. Не знам дали е дозволено да линкам, но ако му треба на некој нека пише ПП ке пуштам линк. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако за прифатлива сума се добива лиценцирана апликација, зошто крак?
Цитат: Boshe на 18 Октомври 2023, 01:56:18 amИ јас користам години уназад клучеви од слични страни како на докторот, како за Windows од 2€, така и за Office од 4€. Не знам дали е дозволено да линкам, но ако му треба на некој нека пише ПП ке пуштам линк. Sent from my iPhone using TapatalkАко може пм на мене од страната.Фала однапред