Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки ај еден совет.Desktop-от мртов. Не сака да подигне. Значи не доаѓа струја.Пробав да го исклучам напојувањето I/O копчето. Со исклучено напојување држев на копчето да треба нешто да се испразни пак пробав пак ништо. Го откачив кабелот за напојување, пак го ставив пак ништо.Немав многу време да дијагностицирам, се брзав сабајлево.Cooler Master ми е напојаувањето, специфично барав подобро, ...Ако не ми текне уште нешто да пробам вечер, некој сервис да препорачате да се провери напојување or something.
Дечки ај еден совет.Не сака да подигне.
Успеав со вијагра Малце го потрив и се крена Мајтап на страна, @Ipkisija Meskosa фала за советот.Успеав да го уклучам. Некој електрицитет имаше набиено.Исклучив кабел од струја, го исклучив и продолжниот кабел. Притискав повеќе пати на power копчето и на крај уклучи и пишувам моментално од него
Купив : Modecom Deimos + Pentium G4600 + Asus H110 M D + 4Gb 2400.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Сеуште нема Тинкпади со 8-ма генерација Интел