Lenovo у свемир ваљда се исти колку што се исти 1.6 турбо у формула и у нормално возило.
У свет каде Хјундаи зима награди за дизајн, не ме чуди Леново да исполни Милитари Стандард.
На крај краева, што сака нека исполнува, фактот стои дека колку што Миле и ти сте имале позитивни искуства со Леново, толку моите искуства биле негативни. Јас не му кажувам на никој што да купи или што да не купи. Јас препорачувам или не препорачувам согласно моите искуства, пошо ич к*р не ме боли дали нешто се користи у свемир или не, ако кај мене на пуштање видео се глави цел компјутер до степен да треба хард ресет да му правам.
“Со Тинкпад нема грешка” - Миле, пред некое време.
Епа има, ете ми го на маса. Ете и на колегата лаптопот... И на жена ми лаптопот... Ѓубриња, кое од кое бетер.
Не, тоа не значи дека сите Тинкпади, или све што е на Леново е ѓубре. Тоа значи дека поради тоа искуство, јас нема да ги препорачам или купам за мене производите на Леново. И да, тоа значи дека кога некој ќе се крсти дека се безгрешни пошто исполнувале некој Милитари Стандард, јас ќе му контрирам поради тоа што, без разлика дали исполнувал некои стандарди или не, (во случајов) Тинкпад може да биде ѓубре невидено.