Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:36:13 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:21:07 pmCuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели? Некој го губеа динамичкиот контраст ( каде даваат најубава слика ), некој цркињаа напајања. У секој случај, гледам идат ко алва, па ај да ви понудам да не речете после Cuore педер не кажуе. Чив панел имаат?
Цитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:21:07 pmCuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели? Некој го губеа динамичкиот контраст ( каде даваат најубава слика ), некој цркињаа напајања. У секој случај, гледам идат ко алва, па ај да ви понудам да не речете после Cuore педер не кажуе.
Cuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели?
Цитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:44:05 pmЦитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:36:13 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:21:07 pmCuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели? Некој го губеа динамичкиот контраст ( каде даваат најубава слика ), некој цркињаа напајања. У секој случај, гледам идат ко алва, па ај да ви понудам да не речете после Cuore педер не кажуе. Чив панел имаат?Незнам, знам дека се мејд ин Малезија, други информации немам. Не ти ни кажува производителот
Цитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:53:25 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:44:05 pmЦитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:36:13 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:21:07 pmCuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели? Некој го губеа динамичкиот контраст ( каде даваат најубава слика ), некој цркињаа напајања. У секој случај, гледам идат ко алва, па ај да ви понудам да не речете после Cuore педер не кажуе. Чив панел имаат?Незнам, знам дека се мејд ин Малезија, други информации немам. Не ти ни кажува производителот Затоа ја има шемата на нет 2 срање панела, 1добар и 1 одличен!http://www.digitalversus.com/samsung-touching-hidden-menu-invalidates-warranty-a553.html
Цитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 21:07:35 pmЦитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:53:25 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:44:05 pmЦитат: Cuore Sportivo на 01 Февруари 2012, 20:36:13 pmЦитат: Drive-r на 01 Февруари 2012, 20:21:07 pmCuore SportivoШто проблем имале мониторите, да не биле со чкарт панели? Некој го губеа динамичкиот контраст ( каде даваат најубава слика ), некој цркињаа напајања. У секој случај, гледам идат ко алва, па ај да ви понудам да не речете после Cuore педер не кажуе. Чив панел имаат?Незнам, знам дека се мејд ин Малезија, други информации немам. Не ти ни кажува производителот Затоа ја има шемата на нет 2 срање панела, 1добар и 1 одличен!http://www.digitalversus.com/samsung-touching-hidden-menu-invalidates-warranty-a553.htmlНезнам, може и тоа да се провери. Знам само дека од 300 комада 15 вратиа во рок од 30 дена. Тоа зборува дека ако има проблем ќе се јави брзо. Воглавном така е со сите LCD, ако има проблем ќе го јави одма. После тоа може да тера до 101 и назад.
Има ли начин да се избрише од панелот линија од маркер за цд-а безбедно?
А да частиш едни нови звучки + вуфер, а и ако може едни слушалки - ај не биди дерпе
Пари, пари, париииии се опсесија... Живот, живот, живот на вересија...
После нервозите со вентилаторот си купив пасивен кулер cooler master Cool Viva z1 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)