Честито иљадарка, само нека се множат
Од друга страна негативно е што Маријан подолго време нема пишано пост, дури и ми е чудно кога одредено време ќе се навикнеш на дневна доза од некој форумаш а истата ја нема.
А Марјанот ќе се врати кога ќе осети дека е прав момент за тоа Иначе, акривно изразува интерес за настаните на форумот и форумџиите и јас активно му ги пренесувам сите поздрави што преку мене се праќаат да стигнат до него... Така да, it's all good
Нека се врати побрзо, веќе долго време отсуствува, ќе му се соберат многу неоправдани
@Cuore Sportivo Мило ми е што си се навикнал да читаш секој ден по нешто од мене, значи сум бил бар малку интересен
Како што кажа Веле, се интересирав кога можев и ме апдејтуваше што е како е, дали е се под контрола. Едноставно ситуацијата во која се најдов, притисокот и времето не ми дозволуваше на било што друго да мислам освен на најблиските. Тоа е за некој поопуштен муабет во 4 очи не мора да замарам форум со такви работи
А материјал се собрал неможам да постигнам, се надевам ќе ми ги оправдате часовите
П.С. Чест е да си дел од ваква заедница, особено кога и си се запознал со дел од челеновите и си разменил лименка моабет