Автор Тема: Верувале или не...  (Прочитано 12248 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Верувале или не...
« Одговори #45 на: 28 Јануари 2012, 20:14:45 pm »
Друже да си провериш кај поблиските роднини и пријатели. Во вакви случаеви најчесто таквите стојат зад нив..
Искрено некој што не те познава добро не би се замарал да ти прави штета од која нема корист.
И мене ми се дешавало слично ама не сум сакал да дознаам кој е, едноставно да не се разочарам.
Поздрав и да не те боли курац и да не си ги кратиш задоволствата, ипак крајот на краиштата пари за поправки се печалат, а пријателства тешко се стекнуваат.

Не би ми напрвиле мои ронини ништо, сигурен сум.

Chliki be..pa ti si barem dobro dete vaka na laf muabet.
So kogo i da si se zameril,verojatno bilo nadvor od forumov.

Nekoj treba da e mentalno retardiran za seriozno da sfati bilo kakvi konfrontacii povrzani so bilo koja tema na forumov i da ti vraka na vakov nacin.
Bog da chuva,bolen narod.

Абе може негледа некој како се караме па ме замрзел :D  А не знае дека повеќеод годинасме заено по форумиве за коли и дека лично се знаеме, па си земал нешто во своја рака. Некој корвети што сака :D

Члинк ако некој од форумот е замешан во тие работите,кажи го и ќе му напрајме еден гангбанг на нареден собир ;D

Богами заслужуе

Ајдееееее, читам и се чудам.
Се надевам што побрзо и што побезболно да се разреши целата работа.

Ќе се реши, малце успеав вдлабнатините да ги испраам со метално топче, а за ретровизор ќе видимешо ќе прајме...

Види и кирилица и латиница? а може и да не е потпишан по надимак, мада пак ќе кажам не ми се верува од тука да е. Члинк друг некој да не има како твојата алфа слична боја кај тебе во мало?

Нема никој таква алфа.

Имаш подршка од сите нас тука за што и да треба, зборни и со Рики он е у полиција. :)

Ако треба физичка пресметка, тука сум ;D ;D

Рики го чекам, да се распрашатаму.

Педерчиња!

Не се секирај друже,ке ти паднат у раце,кад-тад!

Они паднаа амамногу у ПМ, мада со брат ми бев ич гајле немаме вајца од по 100 кила сме :D  Ама ај викам си решија да се вратат.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #46 на: 28 Јануари 2012, 20:35:13 pm »
Јас од првиот пост ништо не сватив. Некој му ја оштетил колата на Члинк. Биле 20 души, Члинк видел кој е. И сега? каква врска има тоа со форумов?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Одговори #47 на: 28 Јануари 2012, 21:04:53 pm »
Мој совет до тебе, олади ја главата – мислам на твојот коментар (психата не ми дава да не го средам. Имам колку толку познаници да ги најдам кој од каде е и кај се наоѓа, и до нив ќе зависи како ќе заврши). Ова ти го велам зашто на крај и да излезе вака по твое - сепак најдебелиот крај ќе го извлечеш ти. А зошто ?

И самиот велиш -“Полиција направи записник и ги пушти“ (значи нема по службена должност да ги гони-евентуално некоја прекршочна пријава за нарушување на јавниот ред и мир), МЕЃУТОА ти не треба да ги бараш - ги имаш во полицискиот записник, па врз основ на истиот ќе си покренеш приватна тужба и ќе си бараш надомест на штета.

п.с. До останатите форумаши - добро е што сте солидарни и тоа е за почит, ама воздржете се од солидарноста од типот, ќе се собереме - ќе ги натепаме ....итн, така само несвесно му правите уште поголема штета.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #48 на: 28 Јануари 2012, 21:44:00 pm »
Зипо знаеме дека ти би ги попрскал со бензин за зипо и би ги запалил, не глуми фин дечко сега тука ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #49 на: 28 Јануари 2012, 21:51:46 pm »
Јас од првиот пост ништо не сватив. Некој му ја оштетил колата на Члинк. Биле 20 души, Члинк видел кој е. И сега? каква врска има тоа со форумов?
Овие се малку потешки моменти за човекот и сака овој проблем да го искаже тука со цел да му помогнеме, тука има полицајци адвокати и тн и тн, кои ако се пријатели (а се мислам) ќе му помогнат.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #50 на: 28 Јануари 2012, 21:54:38 pm »

А бе сценарио за прва македонска сапуница се пишуе...па и ти лелееееее. ама си бре ...
:))))
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #51 на: 28 Јануари 2012, 22:04:10 pm »
Паметен пост зипо :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #52 на: 28 Јануари 2012, 22:09:54 pm »
Убав наслов, верувале или не...веурвам, ама не ми се верува :S
Нема што да се замараш, ги имаш имињата во записникот, ете името/пракрот на некој му го знаеш, ќе видиш кој е всушност, дали уопште со нешто си допринел до вакво кретенско понашање ( од нивна страна) и фино лепо ќе се реши...Совет види со Банза што како, ако ништо земи им ги паричките, ако е нешто покрупно, нема што ние да ти кажуваме какошто, си знаеш ти...како и да е, ако нешто значи повеќето сме со тебе и за било каква помош тука сме...
поздрав Члинк и секое добро

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #53 на: 28 Јануари 2012, 22:10:14 pm »
А комплетно темава да се избрише?
Да не се разгоруваат непотребно страстите?
Мислам дека најпаметно е така...
Члинк си има информации, ке си тера постапки, луѓето од форумот ке му помогнат, но нема потреба да се шири работата и да се коментира непотребно...
Сепак на било кој форум член може да биде било кој, па така да неможе да се ограничиш и слично...Така да...
Било, прошло, непоновило се...
Да сме живи и здрави, друго се ке си дојде на свое место...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #54 на: 28 Јануари 2012, 22:31:55 pm »
isto kako gojdo, i jas sum zbunet od celava tema. mngu raboti se nedoobjasneti.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #55 на: 29 Јануари 2012, 01:17:48 am »
Еве сега ќе ви објаснам на тебе и Гојдо.

Освен комшии или некој од форум друг неможе да биде. Зашто?

Затоа што се дружам и се движам во многу тесен круг на пријатели и релации. нема со кој да се замерам на друго место освен на форум.

Порано ми имаат кажано дека е група на луѓе поголема, значи за направените предхони штети. Значи од 30 коли само мојата настрадана, не ми изгледа на рандом тоа мене и тоа неколку пати. Значи пак ќе повторам, нити ме знае некој кој сум што сум, кај сум, сем од форумов.

Темава може да се затвори.

Јас побарав да се избришат сликите од мојата тема, и предупредив за можен идиот на форум. После ова може и да се избрише темава ако треба.

Мој совет до тебе, олади ја главата – мислам на твојот коментар (психата не ми дава да не го средам. Имам колку толку познаници да ги најдам кој од каде е и кај се наоѓа, и до нив ќе зависи како ќе заврши). Ова ти го велам зашто на крај и да излезе вака по твое - сепак најдебелиот крај ќе го извлечеш ти. А зошто ?

И самиот велиш -“Полиција направи записник и ги пушти“ (значи нема по службена должност да ги гони-евентуално некоја прекршочна пријава за нарушување на јавниот ред и мир), МЕЃУТОА ти не треба да ги бараш - ги имаш во полицискиот записник, па врз основ на истиот ќе си покренеш приватна тужба и ќе си бараш надомест на штета.

п.с. До останатите форумаши - добро е што сте солидарни и тоа е за почит, ама воздржете се од солидарноста од типот, ќе се собереме - ќе ги натепаме ....итн, така само несвесно му правите уште поголема штета.

Фала на грижата, нема сигурно да вмешам некој во било што ризично, а како ќ го средам проблемот е моја работа.
Финтата е да се заштитам од понатамошни проблеми а веќе направениот е моја работа.