Автор Тема: Верувале или не...  (Прочитано 12251 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Верувале или не...
« Одговори #30 на: 28 Јануари 2012, 18:10:03 pm »
Можеш да бараш оштета, само најбитен е записникот од полиција, што ќе пишува во него. Потруди се да биде коректен, па после дојди со записникот и ќе тераме даље ;)

Треба за два дена копија да земам, па ќедојдам до кај тебе давидиме шо како.

Луѓе, сите луѓе кои сум имал проблеми ги нема веќе (проблемите), а и да е некој од тие луѓе неби ми праеле штета на ваков начин, ова е некој што нема два денари во живот заработено.
Значи одкако се оженив под низок профил сум и единствено со вас тука по собирчиња во народ се мешам, затоа и предпоставувам дека некој од помаливе ми замерил кога можеби сум изреагирал по бурно, мада ни на тоа не се сеќавам.

Ајде ќе видиме, се надевам дека грешам.

Едниот дечко го дознав кој е. По надимак го знам. 
Од тука е некој ?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #31 на: 28 Јануари 2012, 18:10:52 pm »
Нема таковтукасо таков надима.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #32 на: 28 Јануари 2012, 18:13:38 pm »
Види и кирилица и латиница? а може и да не е потпишан по надимак, мада пак ќе кажам не ми се верува од тука да е. Члинк друг некој да не има како твојата алфа слична боја кај тебе во мало?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #33 на: 28 Јануари 2012, 18:52:31 pm »
Педерчиња!

Не се секирај друже,ке ти паднат у раце,кад-тад!

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #34 на: 28 Јануари 2012, 19:01:38 pm »
WTF roki prativ PP  ;) ne se jadi da si ziv i zdrav sto ni se sluci so naselbana... :(

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #35 на: 28 Јануари 2012, 19:13:21 pm »
Члинк жал ми е братче,сетисе претходно ко ти пишав ПП :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #36 на: 28 Јануари 2012, 19:17:40 pm »
Значи оваа група не ја познавам. Дечките се од к4. Претпоставувам дека еден од нив има врска со мене а другите му се другари. И претхоно кога имав штети на колата ми беше кажано дека група на луѓе го направиле тоа.

Некој од форумов ме има предупредено да не кажувам јавни информации тука затоа што сигурно некој од тука бил(што мене ми беше малце и смешно) ама сега почнав и да му верувам,немада го кажа имато негово, еден од помладите членови е.

Нема зошто да не кажеш,јас бев тој што те предупредив,како и да е поминало
Сетисе кога ти пишав ПП,90% бев сигурен дека читa од тука и ти прави штета,а на почеток ти ми прати само неколку смајлиња :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #37 на: 28 Јануари 2012, 19:19:02 pm »
Ајдееее.......  Имењак, се надевам дека се ќе се среди,и дека ке ти платат убава оштета..... Како и другите членови,исто ти се нудам да помогнам ако треба .......
Само не се повлекувај,мислам дека нема потреба.... убаво рече Спортекс, тогаш ке ја постигнат целта

Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #38 на: 28 Јануари 2012, 19:24:32 pm »
Значи оваа група не ја познавам. Дечките се од к4. Претпоставувам дека еден од нив има врска со мене а другите му се другари. И претхоно кога имав штети на колата ми беше кажано дека група на луѓе го направиле тоа.

Некој од форумов ме има предупредено да не кажувам јавни информации тука затоа што сигурно некој од тука бил(што мене ми беше малце и смешно) ама сега почнав и да му верувам,немада го кажа имато негово, еден од помладите членови е.

Нема зошто да не кажеш,јас бев тој што те предупредив,како и да е поминало
Сетисе кога ти пишав ПП,90% бев сигурен дека читa од тука и ти прави штета,а на почеток ти ми прати само неколку смајлиња :(

Така е Јове. Моја грешка, нешто и ние од помалите ќе учиме, да не зарѓаме, како растеш така играш посигурно и такви сценарија нети се на памет, затоа и не се надеваш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #39 на: 28 Јануари 2012, 19:26:24 pm »
Ајдееее.......  Имењак, се надевам дека се ќе се среди,и дека ке ти платат убава оштета..... Како и другите членови,исто ти се нудам да помогнам ако треба .......
Само не се повлекувај,мислам дека нема потреба.... убаво рече Спортекс, тогаш ке ја постигнат целта

И ти ли си ни имењак на мене и члинк?

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #40 на: 28 Јануари 2012, 19:29:08 pm »
Члинк времето не можеш да го вратиш назад ;)

Само немој да се повлечеш од форумов,затоа што дури тогаш ке им го исполниш кејфот !

И повторно ке ти речам никогаш не пишувај  јавна информација каде ти е оставена колата и дали е  под надзор

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #41 на: 28 Јануари 2012, 19:29:52 pm »
Имаш подршка од сите нас тука за што и да треба, зборни и со Рики он е у полиција. :)

Ако треба физичка пресметка, тука сум ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #42 на: 28 Јануари 2012, 19:30:13 pm »
Члинк, ако забележам дека те немало повеќе од 3 дена тука на форумов, ќе дојдам јас ќе ти ја искршам цела алфа :)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #43 на: 28 Јануари 2012, 20:02:11 pm »
Не бе не ни мислам да не седам на форум.

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
« Одговори #44 на: 28 Јануари 2012, 20:08:00 pm »
Имаш подршка од сите нас тука за што и да треба, зборни и со Рики он е у полиција. :)

Ако треба физичка пресметка, тука сум ;D ;D
Тоа го прават само луге со мали куриња и што немаат муда во живо да се решат па ајде колата ке му ја кршиме само тоа тие и закониве ни се леви све ги штитат ''таквите'' да го начекаш на дело па да го решиш ама јбг ако треба физичка пресметка рачунај и на мене  ;)
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥