Автор Тема: Верувале или не...  (Прочитано 12260 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Верувале или не...
« Одговори #15 на: 28 Јануари 2012, 15:37:31 pm »
Значи оваа група не ја познавам. Дечките се од к4. Претпоставувам дека еден од нив има врска со мене а другите му се другари. И претхоно кога имав штети на колата ми беше кажано дека група на луѓе го направиле тоа.

Некој од форумов ме има предупредено да не кажувам јавни информации тука затоа што сигурно некој од тука бил(што мене ми беше малце и смешно) ама сега почнав и да му верувам, немада го кажа имато негово, еден од помладите членови е.

Не го мислам форумов како крив него мислам дека е некој кретен што бил на форумов и ми замерил. Несакам никој многу да се замара, мојата одлука да се потргнам малце е чисто заради мене, несакам да се ставам во непријатни ситуации, пари ме коштаат тие ситуации.

И форумов толку многу луѓе име што стварно не знам дали сум го видел, а и слабо памтам фаци, Сигурно не е некој од редовниве.

Ќе дознаам повеќе и ќе ви кажам. Овој проблем ќе си го решам, немој да се замарате. А ако е некој од форум јавно ќе биде објавен.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #16 на: 28 Јануари 2012, 15:38:20 pm »
20 души се сериозна бројка, посебно ако биле од форумов.....
?????????
Abe ova seriozno?

Незнам, ќе го почекаме Члинк да каже..

ЕДИТ: Веќе кажал..

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #17 на: 28 Јануари 2012, 15:45:13 pm »
Момци, ваквите работи се недозволиви. Но, најважно е ние како дружина да останеме сталожени, да си помагаме и ваквите ситуации да ги решаваме на друг начин, а не со нетрпение.

Члинк, жал ми е што ти се случуваше ова и разбирам апсолутно. Се надевам дека во иднина нема повеќе да ти се случуваат вакви работи, а на нас другите ни преостанува да ти се најдеме во оваа ситуација на секаков можен начин и да ја расчистиме оваа работа доколку има каква и да е поврзаност со ова наше дружење овде.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #18 на: 28 Јануари 2012, 15:52:25 pm »
А ако е некој од форум јавно ќе биде објавен.

И ќе биде отстранет.

Ако ти треба некаква помош кажи, стручна не стручна сеедно ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
« Одговори #19 на: 28 Јануари 2012, 16:09:19 pm »
Друже да си провериш кај поблиските роднини и пријатели. Во вакви случаеви најчесто таквите стојат зад нив..
Искрено некој што не те познава добро не би се замарал да ти прави штета од која нема корист.
И мене ми се дешавало слично ама не сум сакал да дознаам кој е, едноставно да не се разочарам.
Поздрав и да не те боли курац и да не си ги кратиш задоволствата, ипак крајот на краиштата пари за поправки се печалат, а пријателства тешко се стекнуваат.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #20 на: 28 Јануари 2012, 16:56:28 pm »
Ако поради ова се повлечеш од форум или собири ондак да знаеш дека си им ја наполнил душата!

Ако треба помош било каква ...кажуј!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #21 на: 28 Јануари 2012, 17:01:28 pm »
Ако поради ова се повлечеш од форум или собири ондак да знаеш дека си им ја наполнил душата!

Ако треба помош било каква ...кажуј!

Chling, кажувај, ми остана в памет кога се понуди за било каква помош кога одев на операција. Ти должам!

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #22 на: 28 Јануари 2012, 17:10:43 pm »
Не се откажувм од форум, ќе си бидам тука. Ама ќе стагнирам од собири. Секако дека ќе се гледам со луѓе од форумов, на кафенце ова она.
Фала на понудената помош, ако имам потреба ќе побарам.

Уствари може Рики да види во полиција да ја раздвижат работава. Да каже шо како планираат да праат џандариве.

А ако е некој од форум јавно ќе биде објавен.

И ќе биде отстранет.

Ако ти треба некаква помош кажи, стручна не стручна сеедно ;)

Оштета да чекам или воопшто да не се замарам?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #23 на: 28 Јануари 2012, 17:21:21 pm »
Можеш да бараш оштета, само најбитен е записникот од полиција, што ќе пишува во него. Потруди се да биде коректен, па после дојди со записникот и ќе тераме даље ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
« Одговори #24 на: 28 Јануари 2012, 17:22:22 pm »
Не ми се верува што прочитав... Члинк се надевам дека ќе се реши брзо работа и штетата ќе ти биде надокнадена!

Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #25 на: 28 Јануари 2012, 17:36:43 pm »
Chliki be..pa ti si barem dobro dete vaka na laf muabet.
So kogo i da si se zameril,verojatno bilo nadvor od forumov.

Nekoj treba da e mentalno retardiran za seriozno da sfati bilo kakvi konfrontacii povrzani so bilo koja tema na forumov i da ti vraka na vakov nacin.
Bog da chuva,bolen narod.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #26 на: 28 Јануари 2012, 17:46:58 pm »
Јас мислам дека се немаш со никој замерено на форумов и не ми се верува да е некој од тука. Едино ако нема некој ментално болен.

Мора да има некоја причина што некој од толку коли твојата ја удирал, а треба да подразмислиш дали се имаш со некој замерено си си имал некој расправии со некој, па ти пратил луѓе колата да ти ја демолираат, стварно не ми е јасно. Ако е некој од форумов јавно да го кажеш.

Поздрав другар и не се откажувај од форумот.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #27 на: 28 Јануари 2012, 17:47:01 pm »
Члинк ако некој од форумот е замешан во тие работите,кажи го и ќе му напрајме еден гангбанг на нареден собир ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #28 на: 28 Јануари 2012, 17:47:15 pm »
Ајдееееее, читам и се чудам.
Се надевам што побрзо и што побезболно да се разреши целата работа.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #29 на: 28 Јануари 2012, 18:05:21 pm »
Можеш да бараш оштета, само најбитен е записникот од полиција, што ќе пишува во него. Потруди се да биде коректен, па после дојди со записникот и ќе тераме даље ;)

Треба за два дена копија да земам, па ќедојдам до кај тебе давидиме шо како.

Луѓе, сите луѓе кои сум имал проблеми ги нема веќе (проблемите), а и да е некој од тие луѓе неби ми праеле штета на ваков начин, ова е некој што нема два денари во живот заработено.
Значи одкако се оженив под низок профил сум и единствено со вас тука по собирчиња во народ се мешам, затоа и предпоставувам дека некој од помаливе ми замерил кога можеби сум изреагирал по бурно, мада ни на тоа не се сеќавам.

Ајде ќе видиме, се надевам дека грешам.

Едниот дечко го дознав кој е. По надимак го знам.