Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozz
Таа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек
pa znam deka ke korodira za 250 denari tolku e, a markava so ja posoci ASSO kako ide od prilika kaj moze da se najde i koja cena se od prilika i dali zboris za navlaka ili za cel izduv so se lonec?
Цитат: Deni на 29 Јануари 2012, 22:15:53 pmЦитат: bu11yboy на 29 Јануари 2012, 22:14:25 pmЌе го личи со лонец како на Лансеро Не, не, не... Јас гласам за ко на Џиџи исклучиво. Мерак ми прави.Jas samo sakav da go navedam da cue kako toa bi bilo, a se razbira deka forma kako kaj djidji bi bila bolje, ili eventualno elipsa.
Цитат: bu11yboy на 29 Јануари 2012, 22:14:25 pmЌе го личи со лонец како на Лансеро Не, не, не... Јас гласам за ко на Џиџи исклучиво. Мерак ми прави.
Ќе го личи со лонец како на Лансеро
Цитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 15:58:41 pmЦитат: Djidji на 29 Јануари 2012, 13:00:57 pmЦитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 12:19:17 pmЦитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozzТаа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек pa znam deka ke korodira za 250 denari tolku e, a markava so ja posoci ASSO kako ide od prilika kaj moze da se najde i koja cena se od prilika i dali zboris za navlaka ili za cel izduv so se lonec?ASSO ti se lonci nz dali ima navlaka ama dokolku nekish da ti vadi zvuk mozish da najdish nekoj lonec i da mu go secish krajnoto posle loneco sto e toa i da si go zavarish na tvoeto!
Цитат: Djidji на 29 Јануари 2012, 13:00:57 pmЦитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 12:19:17 pmЦитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozzТаа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек pa znam deka ke korodira za 250 denari tolku e, a markava so ja posoci ASSO kako ide od prilika kaj moze da se najde i koja cena se od prilika i dali zboris za navlaka ili za cel izduv so se lonec?
Цитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 12:19:17 pmЦитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozzТаа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек
Цитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozz
Со здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра
ке биде се по полека исто така сакам и да стаам carbon фолија на столбовите мегу вратите и на заднните стакленца кај што се отвораат вратите пошто тие се мали и не помагаат за прегледност коа возиз наназат па ке видам ке се распрасам во dog,novus да видам како што колку ке ме кошта и како би изгледало.