Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 28 Јануари 2012, 19:18:59 pmAко планираш да ја задржиш колава следниве 5 години информирај се за плински уред. Добро си е возилото.veke imam plinski ured pred 2 nedeli go staiv vo plimont so se atest 630 evra plativ pozdav
Aко планираш да ја задржиш колава следниве 5 години информирај се за плински уред. Добро си е возилото.
Со здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра
Цитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozz
Цитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 12:19:17 pmЦитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozzТаа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек
Цитат: Djidji на 29 Јануари 2012, 13:00:57 pmЦитат: Sashe90 на 29 Јануари 2012, 12:19:17 pmЦитат: Lancerka на 29 Јануари 2012, 01:14:32 amСо здравје да си го возиш, многу ми се допаѓа Лавчето Само ова издувчево некако многу обично е, на цевче личи, можеш да му ставиш некое убаво издувче и ќе биде екстра slikive mi se koja ja zemav po 2 nedeli slikana inace sega imam staveno navlaka na auspuhot i doaga popolno pozzТаа навлака брзо ќе ти кородира и тек тогаш ќе изгледа ружно, стај си понатаму ASSO и реши си го проблемов заувек pa znam deka ke korodira za 250 denari tolku e, a markava so ja posoci ASSO kako ide od prilika kaj moze da se najde i koja cena se od prilika i dali zboris za navlaka ili za cel izduv so se lonec?
Ќе го личи со лонец како на Лансеро
Цитат: bu11yboy на 29 Јануари 2012, 22:14:25 pmЌе го личи со лонец како на Лансеро Не, не, не... Јас гласам за ко на Џиџи исклучиво. Мерак ми прави.