Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како бе 4 дена? Веќе 15 дена чекам од кога се испратени нарачките, ништо. Инаку AliExpress.Едното ми е преку SwissPost на tracking заглавено наDeparture from border point of origin country Swiss Post SINGAPOREВеќе 10 дена истото.Другата пратка ми е преку China Post и наместо нешто паметно пишува NULL, PEK. Исто од пред 10тина дена.Ќе чекам уште 15-20 дена и ќе барам refund доколку не стигнат.
Цитат: DimitarMK на 24 Март 2014, 23:29:14 pmКако бе 4 дена? Веќе 15 дена чекам од кога се испратени нарачките, ништо. Инаку AliExpress.Едното ми е преку SwissPost на tracking заглавено наDeparture from border point of origin country Swiss Post SINGAPOREВеќе 10 дена истото.Другата пратка ми е преку China Post и наместо нешто паметно пишува NULL, PEK. Исто од пред 10тина дена.Ќе чекам уште 15-20 дена и ќе барам refund доколку не стигнат.Едната пратка стигна во Прага и е испратена накај Македонија, а другата е во Dietzenbach, Германија и сеуште не е испратена накај Македонија.Се надевам за недела-две ќе стигнат.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако е во прага... ќе стигне за 3-4 дена.. односно понеделник или вторник ќе ти ја донесат.Така беше и кај мене со една пратка. Еден ден беше во прага и после 3 дена се појави поштарот со нејзе...