Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 520347 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
Одг: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи.
« Одговори #570 на: 27 Април 2013, 00:55:03 am »
Јеееееј :D Денеска ми стигна првата нарачка од Ибеј :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Одг: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...
« Одговори #571 на: 27 Април 2013, 01:05:15 am »
За колку време и што порача :) бидејки и јас чекам нешто.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен velestrumf

• Легенда
Одг: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи.
« Одговори #572 на: 27 Април 2013, 13:26:10 pm »
Порачав сплитер за 12v приклучок на 2ри април и ми стигна вчера. Веројатно деноиве ќе стигнат и другите ствари.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11898
  • Архитект
« Одговори #573 на: 27 Април 2013, 20:07:24 pm »
Ваљда ќе стигнат.
;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45191
  • Il Moderatore
« Одговори #574 на: 28 Април 2013, 09:33:08 am »
http://www.shoppingusa.mk/

Ми рекоа дека добро работат луѓево, јас не сум имал искуство, но може да биде добра алтернатива за работи кои не ги испорачуваат до МК и за оние кои немаат ИБеј
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11898
  • Архитект
« Одговори #575 на: 28 Април 2013, 10:52:32 am »
Испробано, работи супер.
;)

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3869
  • Боинг 747

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • French diamond
« Одговори #577 на: 30 Април 2013, 02:19:23 am »
Во последно се случва на некои да му го блокираат paypal акаунтот, ме интересира во случај да ми го блокираат, а порачките да не се стигнати, дали пак ќе можам да отворам случај на ebay па да ми вратат на пари и дали тие пари ќе стигнат или ќе ја замрзнат сметката?

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
Одг: Re: Интернет порачувања, веб страни, интересни рабо
« Одговори #578 на: 30 Април 2013, 07:21:11 am »
Paypal akauntot e nezavisen vo odnos na onoj na ebay. Taka da i da go blokiraat ke mozes da otvoris slucaj, iako najcesto se se resava so eden mail do prodavacot.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • French diamond
« Одговори #579 на: 30 Април 2013, 14:36:51 pm »
Да за тоа се согласувам, меѓутоа ако го блокираат paypal акаунтот, тогаш и да ги врати продавачот парите не ќе можат да се префрлат преку paypal кај нас во банка, или грешам? 

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #580 на: 30 Април 2013, 16:15:53 pm »
Ако ти е блокиран акаунтот можеш да примаш пари... а после 3 месеца одкако ќе ти го блокираат акаунтот пејпал ти дозволува да ги извадиш парите.

Отсутен velestrumf

• Легенда
Абе... Вака сеа... Другите ствари шо ги нарачав и ги спомнав во еден претходен пост, сеуште не ми се стигнати, а се испратени уште на почеток на април...

Редно е да ги барам у пошта и/или да ги контактирам продавачиве на Ибеј а?

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7261
Ако имаш tracking number прашај во пошта. Ако не, време е да почнеш со мрчење.

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 543
Абе... Вака сеа... Другите ствари шо ги нарачав и ги спомнав во еден претходен пост, сеуште не ми се стигнати, а се испратени уште на почеток на април...

Редно е да ги барам у пошта и/или да ги контактирам продавачиве на Ибеј а?

Ако имаш tracking number провери си тука до кај ти е, ако немаш види за колку време продавачот вика дека би требало да стигне и доколку е рокот за испорака надминат или е за некој ден, контактирај го продавачот.

Мада мислам дека сега имаат некој проблем кај нас во пошта, мене ми седи пакет едно 5 дена кај нив и уште не им текнува да ми го донесат.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1997
www.tube-town.de - Delovi za lampashki pojachala, lampi, kondenzatori, transformatori, shasii i dr.             Isprobano, raboti odlichno, plateno so VISA Electron od NLB, od koga narachav, posle 5 dena mi stigna livche vo sandache da odam da si go zemam paketcheto vo poshta.