Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 488646 пати)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1936
Еден апдејт, помина царина, чекам достава. Се на се 11 дена на царина.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6049
Јас од али чекам 6 месеци пратка,еден пријател 5-6 пратки чека,изгледа ојдеа на попо у џебо 😂

Sent from my 23021RAAEG using Tapatalk

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 928
  • Am386 DX/DXL-40
Еден апдејт, помина царина, чекам достава. Се на се 11 дена на царина.
Кој доставувач? Македонска пошта?

Отсутен Aleksandar90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 265
Другари дали продава некој од вас нешто на Ибеј? Пробав да објавам некои работи но ми бара картичка да внесам за selling fees,  пробав многу пати ама нејќе, а истата дебитна картичка ми е внесена на Ибеј како payment card, но за selling fees не ја прима. Ги контактирав еден ми вика може дебитна друг вика мора кредитна и они не знаат точно. Ме интересира само дали некој од вас продава нешто од Мк само со внесена дебитна картичка, без кредитна.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7386
Другари дали продава некој од вас нешто на Ибеј? Пробав да објавам некои работи но ми бара картичка да внесам за selling fees,  пробав многу пати ама нејќе, а истата дебитна картичка ми е внесена на Ибеј како payment card, но за selling fees не ја прима. Ги контактирав еден ми вика може дебитна друг вика мора кредитна и они не знаат точно. Ме интересира само дали некој од вас продава нешто од Мк само со внесена дебитна картичка, без кредитна.
Проблемот е изгледа во PayPal, за македонски картици дозволува само да плаќаш, не да примаш пари.

Отсутен Goku

• Почетник
  • *
  • Пораки: 20
Совет од каде да нарачам Google Pixel 10a, a da ne nalepam na visoki carinski davacki?