Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да ја активираме малку темава.Има некој некое инфо што се случува со нарачките од Ибеј,две нарачки ,едната од 29,11,2021 (Германија) а другата од 11,12,2021 (United Kingdom) не се пристигнати.За втората како помина датата за пристигање поднесов приговор веднаш ме рефундираа.За првата сеуште се натегаме,ќе почекам уште една недела.Од Али се што е нарачано е пристигнато,дури и нарачка од 29,11,2021 пристигна минатата недела.Можно ли е воопшто да не ги праќаат нарачките самите продавачи на Ибеј до оваа вукоје.ина,па ако се поднесе приговор ќе реундираат или....
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)До поштата на севернава дупка е, мене пишува дека уште пред нова година ми се стигнати во пошта абер нема да ги донесат. Неколку пратки така дрематSent from my iPhone using Tapatalk
Не знаев дека нашиве имаат сајт и тракинг, одма проверувамЕдитСамо оваа информација е(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Чекав и ја поише од кина, латвија и кај уште не ... интерен муабет, пола поштари се со ковид/биле во контакт со позитивно лице чекаат резултати. Мене госпожата на шалтер нејќеше ни да ми провери дали има стигнато позади, дур не сум добиел картичка не можела да ми предаде пратка