Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 518584 пати)

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
порачал некој паркинг сензори и камера за во кола?
нека ми наведе линк или сајт од каде и колку пари ги нарачал.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Маци, пиши му ако не ПП на ZeroCool, он имаше нарачано, ама ептен добри сензори за евтини пари, со преубаво дисплејче внатре. ептен закон изгледаа кај него во фиестата.

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812

сензори можи ама камера кје ти стој назад како К*Р испуштена и нема убав квалитет на снимање од овие ефтините!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер

сензори можи ама камера кје ти стој назад како К*Р испуштена и нема убав квалитет на снимање од овие ефтините!
сензори можи ама камера кје ти стој назад како К*Р испушена и нема убав квалитет на снимање од овие ефтините!

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
а асална камера за напред .....немора да е ефтина ....

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
@ Дени мн безобразен сии :P

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Со картичка од Уни банка може да се купува од нет нели, и дали можеше да се логира на Паупал со неа?
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Ај бе за фиестата ли паркинг сензори :D

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7822
  • French diamond
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-0084. This happened because it has been denied by the card issuer.  To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Шо ги најде сега, баш си порачав 3-4 работи и сега ова. Можно е да немам пари на сметката или нешто друго е ова?

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45178
  • Il Moderatore
Денес ми стигна половична нарачка од Амазон! Од 320 долари вреднст без транспорт, царина и данок.  Од тие, фалеа 75$  ајтемс - три комада! Прво се посомневав на наша царина, но во пакетот не може физички да ги собере работите кои фалат. Нема втора кутија, пакинг листата наведува дека се` е на едно место. Сите ајтеми се наведени во пакинг листата. Царинарнициве наши, се толку неписмени, што не знаат ниту да избројат колку парчиња треба да има во пакетот, па успејаа да ја оцаринат и поркај уредно извршен царински преглед. Бесен сум, ко` бесна џукела!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен maci

• Редовен

зборам за камера напред за снимање кога ќе возам.по можност со хд резолуција.
не за камера за паркирање позади.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
moze utre ke ti gi donesat..

Отсутен maci

• Редовен
Ај бе за фиестата ли паркинг сензори :D

превентивно, за жена ми.
за 1000 ден да не ризикувам заден браник.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7441
ke si naraca kamera vo sijalicka za tablica ne toa kurinjata ;D

http://www.ebay.com/itm/SONY-CCD-CAR-REAR-VIEW-CAMERA-FOR-Toyota-Corolla-Tarago-Previa-Wish-Alphard-/230829120278?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item35be7cdb16

NUME имаш ПИВО од мене кога ќе те видам !!! Па уште и за Тојота... папапапа... како ќе легне. Само уште некое мониторче за во кола или ако може да се приклучи на Гарминот би било супер.