Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 408713 пати)

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
денес пробав и со Withdraw и со поке работи што пиши на нет нејкит готово забранија

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
А со каква картица пробваш ?

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
visa electron od nlb tutunska

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
денес пробав и со Withdraw и со поке работи што пиши на нет нејкит готово забранија

На македонски те молам

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
порчитај малце наназад осмица имаше постирано ,ама ете има објаснување како да ја поврзиш виза картичката со пејпал ама нејќи ни со тој начин ја препознава дека е од македонија т.е земјите кој не се на списоко на пејпал
http://forum.kajgana.com/threads/paypal-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0.20572/page-20#post-4670510

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Значи нема чаре а? ах колку сакам да нарачам некои работи...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Тоа прашував во последниот твој пост што точно значи, инаку методот е од пред дедо ное, благодарам.

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
нешто како повлекување на пари или префрлување на пари нз точно
едит: порачаф некои маски за телефони од aliexpress.com има доста работи и можи со нлб тутунска дирекно да си порачаш

Отсутен Allexxander

• Сениор
едит: порачаф некои маски за телефони од aliexpress.com има доста работи и можи со нлб тутунска дирекно да си порачаш
Со обична дебитна картица? Не треба ништо друго?

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
Со обична дебитна картица? Не треба ништо друго?
да да ништо друго мене и на 2 другарчина што порачаа ни стигна ,другарчето порача екстерен хдд и си работи мн добро

Отсутен Allexxander

• Сениор
да да ништо друго мене и на 2 другарчина што порачаа ни стигна ,другарчето порача екстерен хдд и си работи мн добро
Видов тоа што ми треба, али за во Македонија за тие производи мора со DHL или FedeX и скапо земаат за Shipping. Пример за обичен screen protector кој кошта 2.5$, Shipping 34$, од 4-8 дена достава. А иначе за колку време стигна кај другарот хдд?

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
хдд то стигна за 25 дена а маските стигнаа за 18 дена ,на другото другарче работите му стигнаа по 30 дена :D

Отсутен Allexxander

• Сениор
А може со дебитна од Комерцијална? Ако не ќе си извадам посебна картица од Тутунска само за ова и одма нарачувам. Иначе најдов и Free Shipping со DHL за тоа што ми треба.

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
пробај можи да ти успеј :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514

На македонски те молам

Мене така ми помина на верификацја пред 2 месеца :) Ми зема 1.5 еур, и ми го вратија наредниот ден... да се осигураат дека картичката е валидна и дека може да плаќаш со неа.