Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
23 дена ги нема уште ни капачината, ни сијалиците... ми се одмилија.
Абе луѓе функционира ова уште со тутунска за нови корисници? Сега да вадам картици? Пошто читав дека важело само за тие што веќе се регистрирани, со картици, акаунти итн...
Добро, а како ќе го добијам 4 цифрениот код за да го верифицирам paypal oт? Помина 1 недела, од кога ми зедоја 1.5 евро, кај треба да прашам за кодот?Инаку пробав и вака неверифициран, успешно порачав еден привезок.
Цитат: Allexxander на 05 Март 2013, 23:21:44 pmАбе луѓе функционира ова уште со тутунска за нови корисници? Сега да вадам картици? Пошто читав дека важело само за тие што веќе се регистрирани, со картици, акаунти итн...џабе јас пробав извадиф пред еден месец и нејке
Цитат: n1kola на 05 Март 2013, 23:17:46 pmДобро, а како ќе го добијам 4 цифрениот код за да го верифицирам paypal oт? Помина 1 недела, од кога ми зедоја 1.5 евро, кај треба да прашам за кодот?Инаку пробав и вака неверифициран, успешно порачав еден привезок.Ако картичката ти е од тутунска оди на nlbklik.com.mk регистрирај се и ќе ти ја отвори моменталната состојба. Таму имаш резервирани средства.. Кликни и ќе го видиш кодот.Цитат: bu11yboy на 05 Март 2013, 23:23:35 pmЦитат: Allexxander на 05 Март 2013, 23:21:44 pmАбе луѓе функционира ова уште со тутунска за нови корисници? Сега да вадам картици? Пошто читав дека важело само за тие што веќе се регистрирани, со картици, акаунти итн...џабе јас пробав извадиф пред еден месец и нејке Функционира... Само треба да се изведе полека и да се запази секој чекор.
Цитат: n1kola на 05 Март 2013, 23:17:46 pmДобро, а како ќе го добијам 4 цифрениот код за да го верифицирам paypal oт? Помина 1 недела, од кога ми зедоја 1.5 евро, кај треба да прашам за кодот?Инаку пробав и вака неверифициран, успешно порачав еден привезок.Ако картичката ти е од тутунска оди на nlbklik.com.mk регистрирај се и ќе ти ја отвори моменталната состојба. Таму имаш резервирани средства.. Кликни и ќе го видиш кодот.