Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 390493 пати)

Отсутен Hardboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 201
препорака за некој уред што се става во местото за упаљачот за поврзување на телефонот со колата преку блутоотх?
* Ќе треба да не го празни акумулаторот ако не се извади :)

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5257
  • Пиши лаже
Го имам ова неколку години, топ функционира. Уште двајца пријатели го имаат исто година, две.
https://www.anhoch.com/products/wireless-bluetooth-fm-transmitter--hands-freedual-charger-wlcd-display-bc303-3262

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44092
  • Il Moderatore
Внимавај, еден куп од тие таквите бт-фм трансмитери се моно, не се стерео. Од ми имаше едни убаи, во 159-ката го имам, само има една мана, чурук е конекторот, не е за секој упаљач.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17690
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
препорака за некој уред што се става во местото за упаљачот за поврзување на телефонот со колата преку блутоотх?

Празнењето на акумулаторото зависи од колата, дали боди компјутерот го гаси сокетот за упаљач кога гасиш контакт.

Во зависност од што кола е, има еден лик во Штип им вградува bluetooth на фабричките радија, 2000-2500 денари е процедурата.

Ако више даваш 1000 за трансмитер, види уште 1000ка барем да не ти шишти или да не ти се мешаат станици кога патуваш на подолга дистанца.

Иначе да, тоа од Xiaomi беше врв во поглед на звукот, го имав и јас.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5798
Јас еден таков фуш што го имав напалкано колку за да го полнам телефонот здраво ме поеба во разумот.
Престана да ми работи картичката нњ можев да ја заклучам колата, менав една батерија ништо, отидов купив најскапа шо е можно ништо. Ја зедов резервната картичка и со неа ништо. Реков отиде некој модул кој ќе се рафрла пари сеа.
Слуучајно ми текна го одштекав од упаљач, оп се по старо :D Кузнај како ама ја попречуваше  фреквенцијата на картичката.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1873

Празнењето на акумулаторото зависи од колата, дали боди компјутерот го гаси сокетот за упаљач кога гасиш контакт.

Во зависност од што кола е, има еден лик во Штип им вградува bluetooth на фабричките радија, 2000-2500 денари е процедурата.

Ако више даваш 1000 за трансмитер, види уште 1000ка барем да не ти шишти или да не ти се мешаат станици кога патуваш на подолга дистанца.

Иначе да, тоа од Xiaomi беше врв во поглед на звукот, го имав и јас.

Кој е тој лик од Штип, имаш контакт ?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17690
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Кој е тој лик од Штип, имаш контакт ?

Сигурно има некој телефон по профилов.

https://www.facebook.com/share/18rDhfc6cH/

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3918
Предмети за лична употреба во царинскиот закон мислам никаде не се точно дефинирани, сива зона е и изгледа за да можат да ме дупат од царина.

Јас да не се заречам, пола кола имам донесено од Германија во Македонија, досега сум немал проблеми. Тие нашите долу Меџитлија немаат работа, по 5 коли во денот врват и се занесват нешто.

Успешна акција на царина :D

https://mkd.mk/czrna-hronika/carina-sprechi-shverc-na-cigari-vino-avtomobilski-delovi-a-zapleni-i-30-iljadi-evra/

При контрола на автомобил управуван од албански државјанин пријавен за влез во државата на граничниот премин Меџитлија, биле пронајдени 143 резервни делови за возила и 24 литри моторно масло.

Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"