Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 369621 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
Ова пред некој ден

Hello, Dear customer, are you there ?

Thanks for your order and support.

We are sorry to inform you that we received the notification from the post office, the available shipping service to your country/region has been suspended, so we are unable to dispatch your parcel for the time being.

Affected by the covid-19, many shipping services were suspended recently. It is uncontrollable for us, too. Apologize for the inconvenience caused you. Hope for your kind understanding.

In this case, do you mind us refunding you the order amount first?

Await your early reply.

Sincere regards.
инаку и јас чекам 2 пратки, оваа погоре ми ја откажаа, ми ги вратија парите, ако лези подолго поглема лежаринба се плаќа, не за џабе влечат....

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
Јас чекам една од крај на април и уште една од почеток на мај. Очекував до сега да стигнат, ама за жал, абер немаат...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6168
Отворив диспјут синоќа, после 10 дена чекање откако помина рокот за испорака.

Ми продава криви краставици продавачот, корона, да сум почекал уште, не знам што... Рефанд и чао.

Многу ме нервираат кога одолговлекуваат кога ќе дојде ред за враќање пари.

иБеј за тоа е мајка. До сега, кога и да сум барал, сум добивал одма, без никакво цимолење.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8621
  • Малерозен дрводарец
Многу јебе работа целава глупост со тоа мексичко пиво.

Оставете интернет нарачки, денес чув како за од Германија до Македонија се ствараат многу проблеми со испорака.
И тоа за продавница што е постојан соработник на изворот од Германија...

Бемти пиво глупо :)))
Добра плата.
Прав скопјАнец.

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Posta e Maqedonisë

10 нарачки од Али и ништо не стига, еднаш неделно идам да прашам и нема ништо, пратките биле во главна пошта божем.Ретардирана работа.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Живми све по, к** ги боли од пошта мене така ми личи, штом ЕВН неможе да ги исчита сатите за струја во зграда заради Ковид, па што останува со една фирма во стечај како што е Posta e Maqedonisë која чека избори да снема осигурани пари.
>>>>><<<<<

Отсутен Astraion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 676
  • Pixel Perfect.
Чекам од 17 Март пратка со Алиекспрес Стандард Шипинг поточно **SG, еве втор пат ѝ давам шанса со продолжување на рокот од страна на продавачот, ама ко шо гледам ќе отворам диспјут за 5 дена.
Сигурно е заглавена/изгубена во Прага заради коронава.. ама ако случајно стигне, ќе му ја платам после диспјутот.
Момци пратката стигна упм! 8) после 105 дена..  :-X
Отворив диспјут накај 16ти Јуни, тегавење требаше да се финишира до 23 Јуни ама овие од Али подршката ги немаше живи да одговорат, изгледа се вртеле телефони до кај се контејнерите на Али, а ги имало МНОГУ такви како мене.
2 Јули мојот пакет настапи на македонска почва, за два дена ми стигна дома у Струмица.

Отсутен velestrumf

• Легенда
Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...
« Одговори #2376 на: 05 Јули 2020, 15:16:15 pm »
Еве и јас да кажам дека ми стигнаа двете пратки од АлиЕкспрес, едната од 09.04, другата од 25.04. Првата стигна еден ден откако пратив поплака, односно на 17.06, додека другата на 02.07.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7067
А дали на некој му стигна пратко што веќе ја има рефундирано?

Отсутен velestrumf

• Легенда
Мене првата пратка ми ја рефундираа, па пратката стигна ден покасно.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
Нормално.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6168

Цело време.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
Јас веќе 20 дена чекам пратки од Европа да мрднат за наваму :( Една од Италија, заглавена у Белгија, друга од Германија уште не е тргната за наваму... Од друга страна, од Англија за 12 дена ми стигна порачка пред 3-4 недели.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3075
Со отворањето на патничкиот авионски сообраќај во МК ќе се убрза доставата на пратки колку-толку.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5057
Мхм, после ќе се заглават по поштиве со нашиве поштари :)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7107
Мхм, после ќе се заглават по поштиве со нашиве поштари :)
Епа време на одмори е, може и да ја вратат пошто не ти го донел поштарот картончето, а човекот отишол 2 недели на одмор.