Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За кратки релации, убаво е да си легнат, за долги релации важно е да имаш правилна позиција на возење, бидејќи страда долната половина.
Aj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Citroen me izgore.Fala.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Цитат: suzanaemin на 28 Јули 2017, 16:46:46 pmAj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Sent from my SM-J320FN using TapatalkПа ако го одржуваш во Автонова... Јас баш напротив сум задоволен од цените за одржување на Цитроен.Инаку сите се тука некаде со исклучок на јапонските, Мерцедес, бмв Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Aj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Цитат: deksa на 28 Јули 2017, 17:18:59 pmЦитат: suzanaemin на 28 Јули 2017, 16:46:46 pmAj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Citroen me izgore.Fala.Sent from my SM-J320FN using TapatalkПа ако го одржуваш во Автонова... Јас баш напротив сум задоволен од цените за одржување на Цитроен.Инаку сите се тука некаде со исклучок на јапонските, Мерцедес, бмв и Ауди кои се малку поскапи.Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkDizni delfi .550 e.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Цитат: suzanaemin на 28 Јули 2017, 16:46:46 pmAj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Citroen me izgore.Fala.Sent from my SM-J320FN using TapatalkПа ако го одржуваш во Автонова... Јас баш напротив сум задоволен од цените за одржување на Цитроен.Инаку сите се тука некаде со исклучок на јапонските, Мерцедес, бмв и Ауди кои се малку поскапи.Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Цитат: suzanaemin на 28 Јули 2017, 16:46:46 pmAj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Sent from my SM-J320FN using TapatalkПа ако го одржуваш во Автонова... Јас баш напротив сум задоволен од цените за одржување на Цитроен.Инаку сите се тука некаде со исклучок на јапонските, Мерцедес, бмв и Ауди кои се малку поскапи.Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Aj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Fala.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Цитат: suzanaemin на 28 Јули 2017, 16:46:46 pmAj neka pise nekoj koja e najevtina marka na kola za odrzuvanje.Fala.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)