За тоа дека е уникат е смешно, но цената си е ок. Јас пред некој ден поминав таму имаше зачувани примероци но се малце поскапи, а има и поефтини што не ми фатија око. На пример има ц4 гранд пикасо глава боли ама скапичко беше. Цената си го прави возилото. Не викам не, има луѓе што претеруваат со цена, ама многу често на ефтините коли нешто им фали. Ќе се заштеди во старт некој денар и после по мајстори пак истата сума само нервози и слично. Еве ќе тргнам од мене. Кога ја земав ц5ката имаше по 3000 евра дури и по 2500, ги пробав тие кршови со по 300к и ја купив таа од пријател што кошташе 4200 евра со 100к км и да се разбереме колата е како од салон, е сеа јбг сменив сет ламела потрошен материјал. Покажа пред 1 месец пред тоа беше супер. Голем сервис беше направен, регистрирана скоро година, нови зимски гуми, ко ќе видиш 800 евра и кусур за тоа ќе одеа. Сеа сум раат наредни 70к сем уље филтри и потрошен материјал. Е сеа што не ми брка работа, што барам караван тоа е друго:) Поентата ми е колку пари толку музика:)
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk